"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יחסים קפואים: מה קורה בין מלאניה לדונלד?

צילומי תקריב של הזוג הנשיאותי במהלך ביקור נשיא צרפת בבית הלבן חושפים תמונת יחסים מטרידה • הגברת הראשונה דוחה את ידו של בעלה שוב ושוב

,עודכן
הנשיא ורעייתו // צילום: איי.אף.פי // הנשיא ורעייתו // צילום: איי.אף.פי

אז מה מצב מערכת היחסים בין נשיא ארצות הברית דונלד טראמפלאשתו מלאניה טראמפ? על פניו השניים נראים כמו כל זוג נשיאותי וקיבלו יחד את נשיא צרפת ורעייתו בטקס ממלכתי ורשמי.

אולם צילומי תקריב של הזוג מלמדים שלא כל מה שנראה נוצץ הוא זהב ומקרוב הקשר בין השניים קשה מאד. בסרטון שצולם בעוד הזוג הנשיאותי של ארה"ב עומד לצילום משותף עם הזוג הנשיאותי של צרפת, נראה טראמפ מקרב את אצבעותיו לאצבעותיה של מלאניה כדי להחזיק את ידה במחווה שנראית ניסיון לקשר אנושי קרוב.

אולם מתברר כי האישה הראשונה של ארצות הברית לא אוהבת ולא רוצה להראות שום קשר או לחיצת יד עם בעלה הנשיא והיא דוחה די בתקיפות את המחווה שלו. בסופו של דבר אחרי דחייה קשה מלאניה מקבלת את ידו של בעלה.

אולם לא מדובר בדחייה הראשונה, כבר בדרך של הזוג הנשיאותי לקבלת האורחים מצרפת נראה הנשיא טראמפ מנסה לאחוז בידה של אשתו וזו פשוט מנערת אותו ממנה. הבעת העצמאות הזו והניכור מדונלד טראמפ היא ארוכת טווח וכבר יודעים מקרים מצולמים בהם בטקסים רשמיים סירבה מלאניה לרדת עם בעלה שלובת יד מהמטוס או לקבל את ידו בטקסים אחרים.

הקור הזו של הגברת הראשונה אמנם לא מפריע לשניים לתפקד כזוג אך הוא גרור דיונים רכילותיים רבים בארצות הברית לפיהם הנשיא ורעייתו ישנים בחדרים נפרדים.

המתח הוא ככל הנראה בעקבות הבגידות הרבות של טראמפ באשתו לאורך השנים כשהשיא הוא עדותה של כוכבת הפורנו סטורמי דניאלס, שתיארה כי טראמפ ניהל איתה רומן בעוד מלאניה מאושפזת בבית החולים אחרי לידת ילדה הראשון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר