"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
מקצה מלך ומלכת ההר של זכרון יעקב
מתכוננים לג'ירו: 101 רוכבים ורוכבות נבחרים, ישתתפו היום בתחרות חובבים לא רשמית - במעלה העלייה של זכרון יעקב
צילום: נועה ארנון // גיא שגיב. אחד מרוכבים הישראלים של קבוצת “ישראל סייקלינג אקדמי”

מקצה מלך ומלכת ההר של זכרון יעקב

מתכוננים לג'ירו: 101 רוכבים ורוכבות נבחרים, ישתתפו היום בתחרות חובבים לא רשמית - במעלה העלייה של זכרון יעקב

,עודכן

מרוץ האופניים הג’ירו ד’איטליה, אחד ממרוצי האופניים היוקרתיים והחשובים בעולם שיתקיים השנה בפעם ה-101, יצא לראשונה בהיסטוריה מגבולות אירופה ויתחיל במאי הקרוב בישראל, ב- 4 - 6 במאי, במעמד 176 מהרוכבים הטובים בעולם.

היום (שלישי) יתקיים אירוע מקדים בזכרון יעקב, בעלייה הראשונה במרוץ. באירוע יקחו חלק הרוכבים הטובים בארץ ובראשם הרוכבים הישראלים של קבוצת “ישראל סייקלינג אקדמי” הישראלית שתשתתף במרוץ.

במרוץ, 101 רוכבים יוזנקו מצומת שפייה ויתחרו על התואר מלך ההר, במסלול שאורכו 1.52 ק״מ וכולל בתוכו 122 מטר של טיפוס. פרסים יוענקו למנצחים. גם גביע הג'ירו המוזהב המקורי שיוענק למנצח של הג’ירו ד’איטליה בסיום המרוץ ברומא יגיע לביקור במושבה.

לאחר המרוץ ימשיכו הרוכבים, לטקס הענקת פרסים למנצחים במרוץ ולמסיבת רחוב שתתקיים במדרחוב ההיסטורי בזכרון יעקב.

לטובת האירוע, החל מהשעה 17:30 ועד השעה 19:30 הכבישים הבאים יהיו סגורים לתנועה:

1.הכניסה לזכרון יעקב דרך כביש 70 מצומת שפייה ומגשר פארדיס, תהיה סגורה, הציבור מתבקש למצוא דרכים חלופיות לכניסה לישוב

2.דרך אבשלום (כביש 652) ודרך יצחק רבין תהיה סגורה לתנועה מצומת שפייה ועד כיכר מעוף הציפור

3.רחוב ז'בוטינסקי יהיה סגור לתנועה מרחוב העלייה ועד רחוב הנדיב

4.דרך היקב ורחוב הנדיב יהיו סגורים לתנועה מכיכר רוטרי ועד צומת המייסדים

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו