"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נורבגיה: "יום ללא מין בכיכרות"

חגיגות סוף שנת הלימודים במדינה הסקנדינבית כוללות אלכוהול, עירום ומין ברחובות • המפקח על התחבורה רוצה לשים לכך סוף: "תשומת הלב של הנהגים מוסחת"

,עודכן
צילום: Getty Images // תלמידות חוגגות את סיום שנת הלימודים

על בוגרי התיכון של נורובגיה להימנע מלהלך עירומים על פני גשרים ולקיים יחסי מין בכיכרות, שמא יגרמו לנהגים "הפתעה גדולה מדי", כך אמר השבוע המפקח על התחבורה הארצית במדינה.

תקופת סיום הלימודים בנורבגיה נקראת "ראס" (Russ), נמשכת מספר שבועות, כרוכה במסיבות ובשתייה כבדה - ונוטה לאתגר את המוסר הציבורי בכל אביב מחדש.

מדי שנה מתרחשות עשרות תאונות של סטודנטים, ולפעמים החגיגות מובילות למוות של בני 18 או 19 בלבד. מסורת הטקסים משתנה מבית ספר אחד למשנהו, אך מאפיינים משותפים לכולם: אלכוהול, עירום ומין.

בהצהרה שכותרתה "לא למין בכיכרות", כתב טרג'ה מו גוסטבסן, שר התחבורה לשעבר, המנהל כיום את מנהלת הדרכים הציבורית כי "יחסי המין ברחובות המדינה ובכיכרות מהווים סיכון תנועה לנהגים ולמשתמשי הדרך", והוסיף: "חלק מהנהגים עלולים לקבל את זה כהפתעה גמורה ושוכחים לגמרי שהם בנהיגה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר