"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מהפך ענק ב-12 שבועות בלבד

תושב אוקלוהומה החליט לעשות משהו עם עודף המשקל ממנו סבל והצליח, תוך שהוא מתעד את התהליך, להשיג תוצאה מדהימה

,עודכן
האנטר הובס לפני המהפך // האנטר הובס לפני המהפך

האנטר הובס (24) מאוקלהומה, סבל רבות ממשקלו הגבוה, עד שהחליט לקחת את עצמו בידיים ולהתאמן במשך 12 שבועות. כך הוא ירד מ-91 ק"ג ל-72.5 ק"ג כשכל התהליך צולם ובסופו של דבר הועלה בסרטון קצר של דקה לרשת.

כדי לעקוב מקרוב ולעודד את עצמו, צילם האנטר את גופו פעם ביום כאשר בסופו של דבר הוא הרכיב סרטון וידאו יפה מהתהליך שהוא עובר. האנטר התחיל בצילום של חזה חשוף ומכנסיים קצרים כשהוא מראה את גופו לפני תחילת התהליך. בהמשך, לאורך הימים הוא הראה את הירידה במשקל ואת התפתחות שרירי הבטן שצמחו לו עם הזמן.

"התחלתי את התהליך מתוך סקרנות ואני מודה שזה היה המסע הנפשי והגופני הכי קשה שהיה לי עד היום" הוא מספר. שגרת האימון שלו כללה הרמת משקולות חמישה עד ששה ימים בשבוע תוך כדי אימון משמעותי בחדר כושר. האימון הפך למשמעותי יותר לקראת סוף 12 השבועות כשהוא מעלה את המשקל ומגביר את קצב האימונים שלו.

האנטר הובס לפני המהפך

לדבריו "האימונים חשובים לי כי אני פקיד בחברת נפט ורוב השבוע אני יושב ליד שולחן. לכן החלטתי לערוך שינוי ולבצע אימונים לבריאות הלב 30 דקות כל יום וכן עם הזמן ביצעתי תרגילים לחיזוק הבטן ושאר השירים בגוף".

האנטר מוסיף ומספר כי "החלק הכי קשה, עם זאת, לא היה שגרת האימון אלא דווקא הדיאטה שהיא זו שעשתה את ההבדל הגדול. אכלתי כל יום עוף, בטטות, שיבולת שועל, סלטים, שקדים, שייק חלבון מי גבינה וכו '.אבל עכשיו עקבתי אחרי מה שאני עושה, שתיתי הרבה יותר מים, הורדתי את כל המשקאות המתוקים ואת האלכוהול. זה היה אתגר קשוח ולא כל כך מהנה אבל הוא הביא תוצאות".

האנטר הובס לאחר המהפך

כמובן הוא מספר כי "בתחילת השינוי, הרגשתי מותש, מדוכא ותמיד רעב. אבל אחרי כשלושה שבועות כשהתחלתי לראות כמה שינויים אמיתיים וגם גופי התרגל לתזונה החדשה שלי ולאימונים הרגשתי טוב יותר בכל שבוע. זה היה עדיין מאבק והיה צריך לדחוף את עצמי חזק יותר מדי שבוע, אבל לראות התקדמות עודד אותי להמשיך. אני מרגיש מיליון פעמים יותר טוב מההתחלה ויש לי הרבה יותר אנרגיה וביטחון עצמי".

האנטר, שלא עשה שום ניסוי כזה בעבר, הודה שאין לו מושג מה דחף אותו לחולל את המבצע האחרון. "זה דרש כל כך הרבה מסירות נפשית ופיזית ורציתי לוותר כל כך הרבה פעמים על זה".

"אנשים סביבי הולכו כל יום לאכול פיצה, המבורגרים ועוד. כל זאת בזמן שאכלתי את הדיאטה שלי זה היה קשה, אבל שווה את זה במאה אחוז". כעת האנטר מתכנן להקטין את הדיאטה שלו אך לשמור עליה. "הטרנספורמציה הזאת נועדה להיות קיצונית ולא משהו שאני יכול להחזיק אותו באותה עוצמה לאורך זמן אני עדיין אלך לחדר הכושר חמש עד שש פעמים בשבוע, אוכל נקי אבל אקל על עצמי קצת. לדוגמה אשתה כמה משקאות עם חברים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר