"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תושב תל שבע נתפס כשהוא מניח אבנים על מסילת הרכבת

פקחי הביטחון של רכבת ישראל הבחינו בחשוד בשעת מעשה • "מעשה חמור מאוד שאילולא התגלה מבעוד מועד, יכול היה להסתיים באסון גדול" • הצעיר יובא בהמשך היום להארכת מעצר

,עודכן
לא הפעם הראשונה. אבנים על מסילת הרכבת

צעיר מהמגזר הבדואי בן 25 נתפס כשהוא מניח אבנים גדולות על מסילת הרכבת בנגב. הצעיר, תושב תל שבע, נראה בזמן סיור שערכו פקחים ממחלקת הביטחון של הרכבת. הפקחים הבחינו בו מבצע את הפעולה המסוכנת בפזורת הבדואים ליד נבטים, פתחו במרדף אחריו ותפסו אותו.

שוטרים שנקראו למקום עצרו את החשוד, שסיפר בתחילה כי הוא שוהה בלתי חוקי. עם זאת מבדיקת פרטיו עלה כי מדובר בתושב תל שבע כאמור.

בחקירת המשטרה הודה הצעיר במיוחס לו, קשר עצמו לאירוע, וטען כי רצה להיעצר. בהמשך היום הוא יובא להארכת מעצר.

מהרכבת נמסר כי מעשהו של הצעיר הינו "חמור מאוד, שאילולא התגלה מבעוד מועד, יכול היה להסתיים באסון גדול. למרבה המזל האירוע נתגלה בזמן, והוא סוכל".

זו אינה הפעם הראשונה שצעירים בדואים מניחים אבנים על מסילת הרכבת העוברת בין דימונה לבאר שבע. זאת, בנוסף לאבנים שצעירים זורקים על מכוניות הנוסעות על כביש זה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר