"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח: בלאט מועמד לניקס

ג'ף הורנסק פוטר מניו יורק, וב-ESPN מדווחים שהמאמן הישראלי נמצא ברשימת המחליפים יחד עם מארק ג'קסון ודיוויד פיזדייל

,עודכן
צילום: אי.פי // בלאט. יחזור לאן.בי.אי?

ניו יורק ניקס סיימה לפנות בוקר עוד עונה רעה מיני רבות, היא אמנם ניצחה 95:108 בקליבלנד, אך סיימה במקום ה-11, ושוב ללא מקום בפלייאוף.

הזעזוע לא איחר להגיע והיום ג'ף הורנסק, מאמן הקבוצה בשנתיים האחרונות שילם את המחיר ופוטר למרות שיש לו עוד שנה בחוזה. כך גם עוזרו קורט ראמביס. שתי העונות של הורנסק הסתיימו במאזן שלילי - 53:29 ו-51:31 – וכעת בורסת השמות לתפוח הגדול נפתחה.

לפי ESPN, נשיא הקבוצה סטיב מילס והג'נרל מנג'ר סקוט פרי, הודיעו להורנסק על פיטורו וכבר החלו בחיפושים אחר המועמד המתאים ביותר, שיתקן קצת את המאזן העגום - ב-18 השנים האחרונות הניקס היו רק 5 פעמים בפלייאוף וניצחו סדרה אחת בלבד.

עוד דווח כי בראש רשימת המועמדים נמצא מאמן קליבלנד לשעבר, ודרושפאקה בהווה – דיוויד בלאט, יחד עם מאמן ממפיס לשעבר דיוויד פיזדייל ומארק ג'קסון, שהחל את קריירת המשחק שלו במדיסון סקוור גארדן, ואף אימן את גולדן סטייט.

פרנק ווגל פוטר מאורלנדו

בתום עוד עונה מאכזבת, שאותה סיימה מחוץ לפלייאוף, ראשי האורלנדו מג'יק החליטו להיפרד היום (ה') ממאמנם בשנתיים האחרונות, פרנק ווגל.

ווגל הגיע למועדון בקיץ 2016 לאחר קדנציה מוצלחת באינדיאנה, שאותה הוביל לחמש הופעות בפלייאוף, אך המזל לא המשיך איתו לקבוצה מפלורידה. כבר בעונה הראשונה המג'יק סיימו עם מאזן מאכזב של 29:53 ונותרו מחוץ לפלייאוף. גם העונה הנוכחית לא העירה פנים לקוסמים, שאמנם הסתיימה אמש עם ניצחון על וושינגטון, אך סיכמה עוד עונה מאכזבת נוספת של 25 ניצחונות בלבד לעומת 57 הפסדים והמקום מחוץ לפלייאוף.

"אנו רוצים להודות לפרנק על התרומה שלו לאורלנדו מג'יק" סיפר ג'ף וולטמן, הנשיא לענייני כדורסל והוסיף: "אנו מעריכים את ההקרבה שהוא עשה בתור מאמן ראשי ומאחלים לו ולמשפחתו בהצלחה בהמשך הדרך".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר