"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הבסיס שהופצץ: המגרש הביתי של איראן

בסיס T-4 הסמוך לחומס היה מרכז שליטה ופיתוח של אנשי משמרות המהפכה ובמקום אף שהו גורמי חיזבאללה • חלקים גדולים הופקעו מהצבא הסורי לטובת האיראניים

,עודכן
הבסיס שהופצץ

"מרכז שליטה ופיתוח של משמרות המהפכה":בכלי תקשורת בלבנון וברשתות החברתיות הערביות נטען כיתקיפת בסיס חיל האוויר הסורי T-4, סמוך לחומס - ממזרח לדמשק - באה בעקבות פעילות צבאית איראנית ענפה במקום.

על פי דיווחים שונים בכלי התקשורת בלבנון ובתקשורת הערבית, בסיס T-4 בחומס היה למעשה מרכז שליטה ופיתוח של אנשי משמרות המהפכה האיראנים הפועלים בסוריה. בבסיס שהו גורמים איראניים בכירים ואף אנשי חיזבאללה, וחלק מהמבנים בבסיס שימשו למערך ייצור של מל"טים מסוג זה ששיגרו האיראנים לעבר ישראל לפני חודש וחצי. על פי הדיווחים בכלי התקשורת הערביים, הנוכחות האיראנית בבסיס חיל האוויר הסורי בחומס התבטאה בכוחות גדולים של אנשי משמרות המהפכה שעשו בבסיס הסורי כבשלהם, ואף הפקיעו חלקים גדולים ממנו מחיילי הצבא הסורי.

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

המרכז הסורי לזכויות אדם דיווח כי בתקיפה נהרגו 14 איש ונפצעו 20,מרביתם לא ממוצא סורי. על פי הדיווחים, בהרוגים ארבעב אנשי משמרות המהפכה האיראנים, וכן פעילי חיזבאללה לבנונים ולפחות שלושה קצינים בכירים מצבא אסד.

כאמור, מהבסיס, שתקיפתו אתמול מיוחסת לישראל, שיגר קרון פיקוד איראני את המל"ט לעבר ישראל. המל"ט יורט, ומטוסי חיל האוויר פגעו והשמידו את הקרון בחומס. כלי תקשורת בלבנון דיווחו כי בטהרן "השתוללו מזעם" בעקבות התקיפה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר