"איראן ממשיכה לפתח פצצת גרעין"
כך אמר ראש המוסד יוסי כהן בפגישה בדלתיים סגורות, לפי דיווח של סוכנות הידיעות אי.פי • כינה את הסכם הגרעין עם איראן כ"טעות חמורה"
,עודכן
ראש המוסד יוסי כהן "בטוח במאה אחוז" כי איראן ממשיכה בהתחייבותה לפיתוח פצצת גרעין, ומאמין כי על הקהילה הבינלאומיתלשנות או לבטל כלילאת ההסכמים עם הרפובליקה האסלאמית, כך דווח אמש (רביעי) בסוכנויות הידיעות אי.פי.
כהן, העומד בראש סוכנות הביון הישראלית, מסר את הערכתו בקשר לתוכנית הגרעין האיראנית בפגישה מאחורי דלתיים סגורות עם גורמים בכירים. כך דיווחו בסוכנות הידיעות לפי גורם ששהה בדיון.
כהן קרא להסכם הגרעין "טעות חמורה", ואמר כי הואמאפשר לאיראןלשמור על אלמנטים מהותיים בתוכנית הגרעין, ובנוסף לכך יאפשר לה להסיר מגבלות שונות בשנים הקרובות.
העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!
כהן גם ביקר את ההחלטה להסיר את הסנקציות מעל איראן, באומרו שההסרה גרמה ל"גידול משמעותי" בתוקפנות מצדה, וציין את המשך הפיתוח של טילים ארוכי-הטווח של המשטר הטוטליטארי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו