"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"לא לסבסד את קו אל על-הודו"

התחרות בקו החדש להודו • ח"כ מהליכוד, שרן השכל, מחתה נגד כוונת הליכוד לפצות את חברת התעופה הישראלית • אל על: "המדינה נותנת יד לאפליה קשה כנגדנו"

,עודכן
ביטולי טיסות שוב באל על // צילום: קוקו

"לא יכול להיות שמשפחות עובדות במדינת ישראל יסבסדו את קו הטיסות של אל על להודו. לא ייתכן שזה סדר העדיפויות של תנועת הליכוד", כך כתבהח"כ שרן השכלבמכתב לראש הממשלה.

השכל מוחה נגד הבדיקה שנערכת במשרד ראש הממשלה על השפעותיו של הקו החדש של "אייר אינדיה", שעובר מעל סעודיה ומקצר משמעותית את משך הטיסה להודו - על יכולתה של אל על להתחרות בקו זה.

בשבוע שעבר עתרה אל על לבג"ץ כנגד האישור שניתן לאייר אינדיה. העתירה הדחופה הופנתה כנגד מדינת ישראל, מנהל רשות התעופה האזרחית, שר התחבורה ואייר אינדיה, בדרישה להוציא צו מניעהולאסור על אייר אינדיהלטוס מעל סעודיהבקווים לישראל. לטענת אל על אין כאן שוויוניות, והיא מבקשת יכולת לטוס. מאל על נמסר: "במידה והדברים נכונים, אנו מתפלאים על חברת הכנסת הנמרצת הידועה כלוחמת נגד תנועת ה־BDS. במקרה שלנו המדינה נותנת יד לאפליה קשה כנגד אל על והציבור הישראלי... מעולם לא ביקשנו פיצוי כזה או אחר". ממשרד רה"מ נמסר: "הנושא נמצא בעבודת מטה אצל ראש המועצה הלאומית לכלכלה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר