"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צה"ל חושף את שמות ההרוגים הפלשתינים: לפחות עשרה - מחבלים מוכרים

"צעדת השיבה": בדיקה של צה"ל והשב"כ חשפה את זהותם של 10 מתוך 17 ההרוגים באירועים האלימים בגבול עזה • בין ההרוגים: פעיל ג'יהאד עולמי, פעיל בבניית המנהרות ומחבל שביצע פיגוע ירי בצפון הרצועה

,עודכן
הפגנה בסוף השבוע

"צעדת השיבה" – זהות ההרוגים:מבדיקה שערכו צה"ל והשב"כ לפחות עשרה מתוך 17 ההרוגים בעימותים אתמול (שישי) הינם מחבלים בעלי רקע פח"עי מובהק, כך נמסר מדובר צה"ל הערב.

פרט לפעילי הזרוע הצבאית של החמאס, כשהארגוןעצמו הודה שחמישה מתוך ההרוגיםהשתייכו אליה, ניתן למצוא גם פעיל ג'יהאד עולמי. ההרוג הצעיר ביותר ברשימה הוא בן 19 ואילו המבוגר ביותר הוא בן 35

עוד על "צעדת השיבה ב"ישראל היום":

פרסום הרשימה הגיע אחרישאמש התכנסה בצורה דחופה מועצת הביטחון של האו"םלדון על המצב ברצועת עזה. הדיון התכנס בעקבות בקשתה של כווית. מזכ"ל האו"ם אנטוניו גרויטש קרא לחקור באופן "עצמאי ושקוף" את מותם ופציעתם של הפלשתינים. בהודעה שמסר דוברו נאמר כי גרויטש קורא לצדדים "להימנע מפעולות שעשויות להוביל לנפגעים נוספים, ובמיוחד לפגיעה באזרחים".

שגריר ישראל באו"ם דני דנון אמר כי קיום הכינוס בערב ליל הסדר הוא "מחטף שפל ומכוער של הפלשתינים, שנועד להפיץ שקרים על בימת האו"ם". "הניצול המביש הזה של החג לא ימנע מאיתנו להציג את האמת על ההפגנות האלימות של החמאס שכל מטרתן להבעיר את הגזרה ולעורר פרובוקציות", הוסיף דנון.

בישראלקראה לצה"ל יו"ר מרצ, ח"כ תמר זנדברג, לפתוח בוועדת חקירהעצמאית ובלתי תלויה: "לאור פגיעה נרחבת בפלשתינים אתמול בגבול רצועת עזה - הרוגים ומאות פצועים, בהם מירי חי - ולאור עדויות על ירי במפגינים לא חמושים, לרבות צילומים שבהם נראה ירי בגב, קוראת מרצ לחקירת האירועים אתמול ולהסקת מסקנות מהירה".

שר הביטחון אביגדור ליברמן תקף אותה כשכינה אותה ואת הקוראים לפתיחתה של ועדת חקירה: "להקת צבועים".

רשימת המחבלים המלאה

1. מצעב סלול - בן 23, תושב זואידה, פעיל בזרוע הצבאית של חמאס. ביצע פיגוע ירי לעבר כוחות צה"ל יחד עם מחבל נוסף בצפון הרצועה

2. סארי אבו עודה - בן 28, תושב בית חנון, פעיל חמאס צבאי בגדוד בית חנון, פעיל נוחב'ה

3. גהאד פרינה - בן 35, תושב שיח רדואן, מפקד פלוגה בזרוע הצבאית של החמאס

4. אחמד עודה - בן 19 תושב עזה, פעיל חמאס צבאי בגדוד שאטי

5. חמדאן אבו עמשה - בן 25, תושב בית חנון, פעיל חמאס

6. חמוד רחמי - בן 33, תושב סג'עיה תרכמאן, פעיל חמאס

7. מחמד אבו עמרו - בן 27, תושב סג'עיה תרכמאן, פעיל חמאס צבאי במערך חפירת המנהרות

8. עא פתאח עא נאבי - בן 20, תושב בית לאהיה, פעיל בזרוע הצבאית של חמאס

9. אברהים אבו שאער - בן 29, תושב רפיח, פעיל ג'האד עולמי

10. גהאד זהיר סלמאן אבו גאמוס - בן 30, תושב בני סוהילה, פעיל שוהדא אל אקצא

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר