"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הכנה למונדיאל: 1:3 לצרפת על רוסיה

קיליאן אמבאפה הבקיע פעמיים, פול פוגבה כבש ובישל והטריקולור התאוששו מההפסד המביך לקולומביה

,עודכן
צילום: אי.אף.פי // פוגבה חוגג עם אמבאפה

כמו מול קולומביה, גם אמש מול רוסיה נבחרת צרפת עלתה ליתרון 0:2 והורידה הילוך, אבל הפעם הצליחה להשלים את הניצחון.

דידייה דשאן הפיק לקחים מההפסד 3:2 בשישי ועלה הפעם במערך 4:3:3 עם שלישייה התקפית צעירה שכללה את קיליאן אמבאפה, עוסמאן דמבלה ואנתוני מרסיאל, ומאחוריהם במרכז השדה פול פוגבה שחזר להרכב.

קשרה של מנצ'סטר יונייטד, שספג לא מעט ביקורות על יכולתו ומנהיגותו בתקופה האחרונה, ניצל את ההזדמנות עד תום. הוא בישל לאמבאפה את הראשון, כבש בבעיטה חופשית נהדרת את השני והעניק לצרפת יתרון 0:2 מרגיע.

אולם לאחר שאנגולו קאנטה הוחלף, סגנית אלופת אירופה נעלמה. רוסיה, ששיחקה לעיני יציעים מלאים למחצה בסנט פטרסבורג, הגיעה לכמה מצבים, עד שפיודור סמולוב צימק בדקה ה־68. אמבאפה, עם השני שלו במשחק, מנע מבוכה צרפתית וקבע 1:3 שנותן קצת שקט לדשאן ולשחקניו. אי אפשר להגיד אותו הדבר על רוסיה, שממשיכה להיראות חלשה לפני הגביע העולמי הביתי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר