"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פילי דוהרת; מינסוטה הושפלה

מרקל פולץ חזר לפרקט לראשונה מאז אוקטובר ויחד עם סימונס (11 אס' ו-13 ריב') ואמביד (20 נק', 13 ריב') סידרו ניצחון שביעי ברציפות, 104:123 על דנבר • הוולבס הובכו בביתם מול ממפיס 101:93

,עודכן
צילום: USA today sports // פולץ נלחם על הכדור. פילי בתקופה נהדרת

לילה רגוע באופן יחסי עבר הליגה הטובה בעולם כאשר פילדלפיה המשיכה לדהור ונהנתה מחזרתו של מרקל פולץ, בוסטון דילגה על פני פיניקס ומינסוטה לא מצליחה לשמור על יציבות ושוב הפסידה, הפעם לממפיס.

פילדלפיה – דנבר 104:123

רבות דובר על הפוטנציאל העתידי של פילי עמוסת הכישרון, אך נראה שלא צריך להמתין כל כך הרבה כדי לראות את הקבוצה הזו עושה דברים גדולים. הלילה היא קיבלה את הצלע השלישית בטריו, מרקל פולץ, הבחירה הראשונה בדראפט, שחזר לפרקט לראשונה מאוקטובר ותרם 10 נק' ו-8 ריב'. בן סימונס עם 7 נק', 11 אס' ו-13 ריב', וג'ואל אמביד עם 20 נק' ו-13 ריב' דאגו לניצחון על הנאגטס שקירב את הסיקסרז למרחק ניצחון אחד בלבד מקליבלנד במקום השלישי.

פיניקס – בוסטון 102:94

מה אפשר לצפות מקבוצה שהאתגר המרכזי שלה העונה הוא לסיים במאזן הגרוע בליגה? ובכן, לא הרבה. גם בוסטון הפצועה והחסרה לא ממש התקשתה לנצח אצל הסאנס – שהיו טובים בעיקר ברבע השני – ולהגדיל את הרצף שלה לארבעה ניצחונות. ג'ייסון טייטום בלט עם 23 נק'.

מינסוטה – ממפיס 101:93

ארבעה הפסדים בששת המשחקים האחרונים הם נתון שצריך להדאיג מאוד את טום תיבודו והוולבס שעלולים למצוא את עצמם מחוץ לפלייאוף בקצב הזה. על הנייר ממפיס אמורה היתה להיות יריבה נוחה מאוד, אלא שמינסוטה קרסה ברבע הרביעי וקלעה 11 נק' בלבד, שכאמור לא הספיקו. מארק גאסול סיפק משחק נפלא עם 20 נק', 10 ריב', 6 אסיסטים ושלוש חסימות.

עוד לפנות בוקר: דטריוט – ל.א לייקרס 106:112 (אנדרה דראמונד 15 נק' ו-18 ריב'), שארלוט – ניו יורק 128:139 בהארכה (קמבה ווקר 31 נק')

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר