"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נאתכו: "גאה בעצמי, כבוד להיות קפטן"

הקשר שב אתמול לרוסיה אחרי שהספיק לענוד לראשונה בקריירה את סרט הקפטן במדים הלאומיים: "אבי שירת את המדינה בדרך שלו, אני עושה זאת היום בדרך שלי"

,עודכן
צילום: אלן שיבר // ביברס נאתכו עם סרקט הקפטן. גאווה לאומית

אחרי ההפסד במוצ"ש בנתניה, המאמן הזמני אלון חזן זכה לשבחים על הזימונים וניהול המשחק מול רומניה. "אלון לא התעסק בפוליטיקה ושירת את הנבחרת נאמנה", אמרו בהתאחדות, "הזימונים היו מקצועיים, ועובדה שהקהל נהנה למרות ההפסד".

בתוך כך, ביברס נאתכו שב אתמול לרוסיה אחרי שהספיק לענוד לראשונה בקריירה את סרט הקפטן במדים הלאומיים.

כבן העדה הצ'רקסית, בן לאכרם ז"ל סגן אלוף במג"ב, תיאר נאתכו את המעמד: "זה היה מרגש מאוד. היה לי כבוד להיות קפטן ואשמח לייצג את המדינה גם בעתיד. אבי שירת את המדינה בדרך שלו, אני עושה זאת היום בדרך שלי ואני בטוח שהוא היה גאה בי. אני עצמי גאה, זו הדרך שלו".

מנשה משיח נגד ההתאחדות

שופט העבר מנשה משיח תובע את ההתאחדות לכדורגל בסכום של 674,894 שקלים. רק בחודש ינואר האחרון הפסיק משיח לשפוט אחרי החלטת האיגוד, וכעת הוא מגיש תביעת ענק בגין הפיטורים, שלטענתו הגיעו שלא כחוק וללא שימוע כמתחייב.

בתביעה שהגיש עו"ד שי אליאס נכתב, בין השאר, כי "מדובר בהחלטה פוליטית חמורה ומשיקולים פסולים". עוד נטען כי ההחלטה להיפרד ממשיח, שהיה חלק מאיגוד השופטים במשך 24 שנים, התקבלה בניגוד להמלצות הוועדה המקצועית.

גורמים בהנהלת איגוד השופטים אמרו כי יציגו את עמדתם אם יידרשו לכך בבית המשפט, שכן הם טרם ראו את כתב התביעה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר