"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נער שנכלא בחדרו קפץ מהקומה השנייה

החשד: אחיו בן ה-22 ואמו גרמו לו לחבלות, איימו עליו ברצח וכלאו אותו בחדרו • המשטרה בעיצומם של חיפושים אחר האם שנמלטה • האח בהארכת מעצר

,עודכן
שוטרי סיור שהגיעו למקום מצאו נער כשהוא חבול ופצוע // צילום אילוסטרציה: GettyImages

נער כבן 14 ממרכז הארץ, שעל פי החשד אמו ואחיו תקפו וכלאו אותו בחדרו, קפץ מחלון חדרו ונפצע. האח בן ה-22 נעצר ואילו האם נמלטה מהבית לפני הגעת השוטרים. במשטרת מרחב דן מנסים לאתר אותה.

ביום שבת אחר הצהריים התקבל דיווח במשטרה על צעקות מדירה. שוטרי סיור שהגיעו למקום מצאו נער כשהוא חבול ופצוע. אחד השכנים סיפר לשוטרים כי הנער קפץ מחלון חדרו. השוטרים עיכבו לחקירה את אחיו של הקופץ והחלו לחפש את האם שעד רגעים אלה עדיין לא נמצאה. בחקירתו סיפר האח הגדול כי ניסה לסייע לאימא שלו עם אחיו שהשתולל וקילל את האם. מאחר ולא נרגע, הוציאו אותו מהבית. כשזה לא עזר, אמרו לו להישאר בחדר ואז הוא קפץ מהחלון.

בתום חקירתו הוחלט לעצור את האח בן ה-22 ואתמול בבוקר הוא הובא להארכת מעצר. נציג המשטרה, רס"ב גיא קלדרון, אמר כי האח ביחד עם האם תקפו את הנער וגרמו לו לחבלות, איימו עליו ברצח, כלאו אותו בחדר ולאחר מכן האימא נמלטה מהזירה. עוד צוין בדיון כי החשוד תקף את אחיו באמצעות סכין. פרקליטתו של החשוד ביקשה לשחררו אולם השופטת חיותה כוחן קבעה כי קיים חשד סביר לביצוע העבירות על ידי האח והורתה על הארכת מעצרו ביומיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר