ספאחיה: "לוקח את כל האחריות עליי"

מאמן מכבי ת"א לא הסתיר את האכזבה אחרי ההפסד לפאו: "שוב אותו תרחיש, מגיעים להכרעה בסיום ולא מוצאים איך לנצח. השחקנים היו יוצאים מן הכלל" • נוריס קול: "הפסד קשוח ביותר"

צילום: אלן שיבר // נבן ספאחיה מבין שהעונה האירופית אבודה, הערב בהיכל

ההצלבה כבר לא בידיים של מכבי ת"א. הצהובים פגעו בסיכוייהם להעפיל לשמונה האחרונות לאחר הפסד דרמטי 76:75 לפנאתינייקוס הערב (חמישי) בהיכל. גם משחק נהדר של דיאנדרה קיין (19 נקודות), לא הועיל למארחים, שכנראה כבר לא יצליחו להעפיל לשלב הפלייאוף ביורוליג.

מאמן הקבוצה נבן ספאחיה סיכם עם לא מעט אכזבה בסיום: "שוב אותו תרחיש, מגיעים להכרעה בסיום ולא מוצאים איך לנצח. היינו צריכים לנצח את חימקי ופאו וזה לא קרה. ככה זה בספורט, לפעמים זה סל אחד או ריבאונד אחד. 

"ניצחנו בכל כך הרבה משחקים והיינו קרובים כל כך הרבה פעמים. תודה לאוהדים שלנו על כל התמיכה, הם צריכים להאמין איתנו גם אם הסיכוי קטן. זה היה משחק הבית האחרון בעונה הסדירה ביורוליג ואני מודה מאוד לאוהדים. אני לוקח עליי את האחריות, השחקנים היו יוצאים מן הכלל".

שחקני מכבי ת"א, הערב הפסד האכזרי בהיכל. העונה האירופית הסתיימה? // צילום: אלן שיבר

המאמן הקרואטי המשיך במונולוג: "עשינו המון חילופים היום בהגנה וקשה לעשות את זה עם פייר ג'קסון. זה עניין של הגודל שלו, הוא שחקן נהדר. הכל על הכתפיים שלי, אין לי ביקורת על השחקנים. אני לא יודע אם הייתי עושה משהו אחר, שיחקנו גם כדורסל נפלא העונה. זה היה אחד המשחקים הטובים שלנו כקבוצה".

נוריס קול שסיים עם 14 נקודות, סיכם עוד ערב קשה בהיכל: "להפסיד בנקודה אחרי שהמשחק היה בידיים שלנו זה ממש קשוח. מדובר בהפסד קשה עבורנו. פאו עשו מהלך יותר טוב מאתנו וזה כל ההבדל. תמיד אפשר להסתכל אחורה ולנתח מה לא עשינו לא טוב, אבל הסיפור הוא שהפסדנו. רק זה מה שמשנה עכשיו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר