"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מכת פציעות בבית"ר ירושלים

אנטואן קונטה סובל מפגיעה במיניסקוס וצפוי להחמיץ את חצי גמר הגביע • דוד קלטינס יעדר גם כן וצפוי להיות חסר גם מול ב"ש בעוד שבועיים • איתי שכטר סובל ממתיחה בגיד ובקבוצה עושים מאמצים להכשירו

,עודכן

מכת פציעות בבית"ר ירושלים. מגן הקבוצה, אנטואן קונטה, שנפצע נגד מכבי נתניה, עבר היום בדיקת MRI שמתוצאותיה עולה כי הוא סובל מפגיעה במיניסקוס וצפוי להחמיץ את חצי גמר הגביע וייתכן שגם את המפגש בליגה מול הפועל באר שבע. תוצאות הבדיקה הועברו לרופא המועדון, לצורך פיענוח נוסף.

הקשר דוד קלטינס יחמיץ בוודאות את שני המשחקים החשובים של הקבוצה, בשל קרע בשריר. השניים מצטרפים לקפטן איתי שכטר, שסובל ממתיחה בגיד, והמטרה בקבוצה היא שיהיה כשיר לחצי הגמר, ולז'אורזיניו, שנעדר כבר מספר שבועות בשל פציעה בברכו. מיקי סירושטיין, שנפצע קלות במשחק האחרון, צפוי להיות כשיר למשחק נגד קריית שמונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר