"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צ'יקי צ'יקי דם דם: שיר חדש לעומר אדם

הזמר אמנם בחו''ל, אבל הסינגל החדש שלו כבר כאן • אחרי שכבש את אצטדיון סמי עופר, עומר אדם עובר לטפל ב"חברות שלך"

,עודכן
אדם // צילום: שחר גלס // אדם // צילום: שחר גלס

תתחילו לשנן:עומר אדםאמנם בחופשה בחו"ל, אבל כל מה שקשור אליו בארץ ממשיך לתקתק כרגיל והיום הוא מוציא סינגל חדש, בשם "החברות שלך".

את השיר החדש כתבו אלעד טרבלסי ומאור תיתון. רגע לפני שהוא לא יוצא לכם מהראש אתם מוזמנים לשנן את הפזמון: "איפה כל החברות שלך / אני רוצה לראות ידיים / תגידי מה יהיה הסוף איתך / כבר לא יורד על הברכיים / הופה עושה לי הופה / תגידו מה יהיה איתה / מה יהיה אתכן בנות / מה זה תגידו / מה זה עושה לי / צ'יקי צ'יקי דם דם ככה כל היום". כן, מעכשיו זה יהיה ככה כל היום.

הזמר לא יורד לאחרונה מהכותרות. אחרי כמה וכמה פעמים שמכר אדם את כל הכרטיסים להופעותיו ב"היכל מנורה מבטחים" בזמן שיא, החליטו הוא וצוותו שהגיע הזמן לכבושיעד חדש: 30,000 כרטיסים נמכרו תוך שעה וחצי להופעתו של הזמר באצטדיון סמי עופר.


לא נח. עומר אדם // צילום: רמי זינגרטעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר