"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אמו של הנרצח: "הרגשתי שהוא כבר לא איתנו"

יעל קולמן התראיינה בגלי צה"ל וסיפרה על עדיאל שנרצח • "הוא היה ילד מקסים שהקים משפחה לתפארת" • היא הבהירה: "החלטתנו לבחור בחיים, בדור הגאולה צריך סבלנות"

,עודכן
משפחת קולמן יחד עם עדיאל // צילום: באדיבות המשפחה

"כבר בדרך לבית החולים הרגשתי שהוא לא איתנו", סיפרה הבוקר (שני) יעל קולמן, אמו שלעדיאל קולמןשנרצח בפיגוע בעיר העתיקה בירושלים. בריאיון בגלי צה"ל הבהירה קולמן כי היא בוחרת בחיים: "מה שבורא עולם יחליט, אנחנו בוחרים להמשיך".

"עדיאל זה תכשיט – קראנו לו התכשיט שלנו", סיפרה על בנה שנרצח. "בשבוע שעבר הוא התקשר המון 'אימוש, מה נשמע, הכל בסדר'. הוא היה ילד מקסים שהקים משפחה לתפארת. אתמול הרגשתי כבר בדרך לבית החולים שהוא לא איתנו".

"אמרתי לילדים שאנחנו בוחרים בחיים", הבהירה קולמן וסיפרה שעוד חודש, ביום העצמאות, תתחתן אחותו של עדיאל. "אנחנו ממשיכים. הילדים שלנו גרים בכל חבלי ארץ ישראל, מהגולן ועד עוטף עזה. אני מברכת אותנו שעדיאל יהיה מליץ יושר עלינו".

"אני מרגישה שהשם נותן לי כוחות. כשהייתי בדרך לבית החולים במונית הרגשתי שהוא כבר לא איתנו, ואמרתי שזה רגע עם הקב"ה. אמרתי שאקבל את הדין – מה שבורא עולם יחליט. זה לא חוכמה להאמין כשהכל טוב, צריך להאמין גם כשקשה. החלטתי לבחור בחיים וביקשתי מהילדים שיתנו לי את הכוח הזה". היא סיפרה עוד כי שאבה השראה ממרים פרץ שקיבלה בשבוע שעבר את פרס ישראל. לבסוף פנתה לציבור: "תחבקו אותנו, אנחנו בדור הגאולה. צריך סבלנות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר