טאהא: "זה הזמן לעשות דברים מופלאים ביחד"

בלם הפועל ב"ש לקראת פתיחת הפלייאוף העליון ביום ראשון: "מעכשיו כל משחק הוא גמר גביע" • המאמן ברק בכר: "עשינו מחנה אימונים טוב, שייתן לנו דחיפה"

טאהא והחברים באדום. "שמח על הזימון לנבחרת, זה משהו שחיכתי לו הרבה זמן" // טאהא והחברים באדום. "שמח על הזימון לנבחרת, זה משהו שחיכתי לו הרבה זמן"

הפועל ב"ש תפתח ביום ראשון את הפלייאוף העליון עם משחק ביתי מול בני יהודה.

האלופה, שמתחילה את הפלייאוף מהמקום הראשון בטבלה, קיימה השבוע מחנה אימונים קצר במטרה להתגבש ולהגיע ליישורת האחרונה של העונה מוכנים פיזית ומנטאלית.

"עשינו מחנה טוב, שבעזרתו ובעזרת המשחק הקודם נמשיך להשתפר ולעשות דברים טוב יותר", סיפר הבוקר המאמן ברק בכר במסיבת עיתונאים לקראת המשחק, והוסיף: "זה ייתן לנו דחיפה וביחד נשתפר כדי להראות יותר טוב".

על הזימונים של שחקני הקבוצה לנבחרת ישראל ועל אי זימונו של השוער גיא חיימוב, אמר המאמן: "אני שמח ששחקנים שלי מקבלים זימון, זו גאווה לקבוצה. גיא שוער מצוין. מבחינתי הוא בכושר טוב, ואני שמח שהוא משחק אצלי ועושה עונה מצוינת. אני לא עושה השוואות, רק שימשיך ככה".

על השאלה האם מיכאל אוחנה יכלל בסגל ביום ראשון, אמר בכר: "אוחנה עשה אימונים מלאים במחנה, ונראה מי יתלבש לקראת יום ראשון". 

המאמן סיכם בהתייחסות למיגל ויטור, שסובל מחבלה בברכו וטרם ברור מתי ישוב למגרשים: "ויטור יקבל את ההחלטה שלו לגבי צורת הטיפול. אנחנו נתמוך בו בכל החלטה שיקבל, הוא איתנו בכל זמן נתון".  

הבלם לואי טאהא הוסיף על דבריו של בכר: "מיגל שחקן חשוב ומצוין. אני מאחל לו החלמה מהירה ושיעזור לנו בפלייאוף. יש לנו את ההגנה הכי טובה בליגה, ומגיע לכולם קרדיט על זה. באופן אישי אני בכושר טוב ויציב, ושמח על הזימון לנבחרת. זה משהו שחיכתי לו הרבה זמן".

"אני בטוח שנראה מעכשיו עזרה בהגנה של כל החברים שלי לקבוצה", סיכם טאהא, "מבחינתנו כל משחק מעכשיו הוא גמר גביע, זה הזמן לעשות דברים מופלאים ביחד".  

שלושה שחקנים צריכים להיזהר מספיגת צהוב חמישי במשחק מול בני יהודה, שיגרום להם להיעדר ממשחק העונה מול בית"ר ירושלים במחזור הבא, שייערך לאחר פגרת הנבחרת. מדובר במאור מליקסון, בן שהר ומיכאל אוחנה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר