"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רוסיה בטירוף מונדיאל: מחירי המלונות מזנקים; אין ביטוח על ביטולים

בעוד 100 ימים תחל אליפות העולם בכדורגל, וגם במלונות מחוץ למוסקבה כבר מרגישים את הביקוש ההולך וגובר • במקום לילה במלון ב-315 שקלים במהלך השנה, בתקופה זו יעלה לילה מעל 8,000 שקלים

,עודכן
מתכוננים למונדיאל ברוסיה. המחירים ממשיך לקפוץ // צילום: אי.אף.פי

חולים על כדורגל: ברוסיה ערכו אתמול טקס בהשתתפות הנשיא פוטין לכבוד 100 ימים להתחלת אליפות העולם בכדורגל, המונדיאל, ומחירי החדרים שם לא מפסיקים להאמיר.

זינוק המחירים שכבר הורגש בכל סוגי המלונות מתפשט גם לערים מחוץ למוסקבה. בסנט פטרבורג זינקו גם מחירי "מלונות הקפסולה" - תאי הלינה - מ-‭37‬ שקלים ללילה בדרך כלל ל-‭249‬ שקלים, שעבורם גם תקבלו אמנם מגבת וג'ל רחצה אבל תצטרכו לעמוד בתור למקלחות ולשירותים, המשותפים לכולם.

מבדיקת "הוטלס קומביין" עולה כי מלון ‭ MOKHOVAYA‬במוסקבה, בדירוג 3 כוכבים, מציע לילה זוגי במשך חודש המונדיאל ב-‭8,220‬ שקלים, לעומת ‭ 315‬שקלים בלבד בכל השנה.

בעיה נוספת היא הכיסוי הביטוחי בזמן המונדיאל. המשחקים ישוחקו ב-‭11‬ ערים ברוסיה הממוקמות בשלושה אזורי זמן שונים, מה שידרוש לעבור בין המשחקים בטיסות פנימיות. לתשומת לב האוהדים: עיכוב בטיסה או בלבול באזורי הזמן, שיגרמו להפסיד את המשחק - וכל סיבה שאינה תלויה ברוכש הכרטיס, לא תזכה בהחזר כספי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר