המחזור ה-28 בליגה הספרדית שלח את ריאל מדריד למשחק חוץ נגד אייבר. על הנייר זה אמור היה להיות משחק קליל עבור הבלאנקוס נגד הקבוצה שמדורגת שמינית, אך עבור הבלאנקוס העונה אין משחקים קלים. מה שכן, כריסטיאנו רונאלדו המשיך בקצב הכיבושים המטורף שלו, ושוב הוכיח שיש על מי לסמוך ברגעים הכי חשובים של העונה.
בדקה ה-34 לוקה מודריץ' בבישול נפלא מצא את הפורטוגלי שבאחד על אחד מצא את הרשת. ריאל כהרגלה הסתבכה וחמש דקות אחרי פתיחת המחצית השנייה, פדרו לאון הרים כדור קרן שמצא את ראשו של איבן ראמיס ומשם לרשת. הבלאנקוס הגבירו את הלחץ, אך גם נחשפו מאחור ללא מעט הזדמנויות מצד המארחים, עד שבדקה ה-84, רונאלדו עשה זאת שוב. מספר 7 נגח מקרוב פנימה אחרי הרמה מדויקת של דני קרבחאל וקבע 1:2 דרמטי לריאל מדריד.
זה לא היה משחק מבריק של ריאל מדריד, אבל לפחות היא יכולה להתנחם בעבודה שהתקופה הרעה של רונאלדו בליגה נראית כמו חלום רחוק והוא סופר כבר 17 שערים ב-10 המשחקים האחרונים שלו בכל המסגרות.
"רונאלדו מגלקסיה אחרת", אמר זינדין זידאן והוסיף: "הוא יודע לכבוש הרבה שערים גם אם הוא מגיע למעט מצבים. היינו תלויים ביכולת שלו היום, כי אייבר היו טובים מאיתנו בעיקר ב-25 הדקות הרשונות של המשחק".
קאסמירו הוסיף: "היינו צריכים לעבוד קשה מאוד כדי לנצח וידענו שנצטרך לסבול פה כדי לחזור עם 3 נק'. שיחקנו טוב מול קבוצה שלוחצת הרבה ועשינו את מה שהיינו צריכים לעשות".
עוד היום: סביליה - ולנסיה 2:0, חטאפה - לבאנטה 0:0.
אתמול: ג'ירונה המשיכה בעונה המדהימה - הראשונה שלה אי פעם בליגה הבכירה - כאשר ניצחה 0:2 את לה קורוניה והעפילה, לפחות זמנית, למקום השישי, שמוליך לליגה האירופית.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

