"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פרד רוטן: "אהיה משוגע אם ארים ידיים"

מאמן מכבי חיפה לקראת המשחק הקריטי באשקלון: "אני לעולם לא מוותר. הייתי מאמן בקבוצות גדולות ויש לי ניסיון" • ההולנדי בחר לעקוץ את מולנסטיין: "הוא לא היה מאמן ראשי"

,עודכן
פרד רוטן, צילום: דני מרון

במכבי חיפה מנסים לאסוף את השברים. אחרי התבוסה הקשה בדרבי, הירוקים המשיכו היום (חמישי) את ההכנות לקראת המשחק בשבת ב-19:00 מול הפועל אשקלון. נכון לעכשיו, הפער בין השתיים עומד על שמונה נקודות, אך הפסד צפוי לסבך בתחתית את הקבוצה של פרד רוטן.

"הגעתי לכאן בגלל האתגר, והאתגר עבורי הוא להביא את המועדון הזה קדימה", הסביר היום פרד רוטן במסיבת העיתונאים לקראת ההתמודדות, "אהיה משוגע אם עכשיו אוותר וארים ידיים. אני לעולם לא מוותר.

"זה פשוט בלתי אפשרי בשישה שבועות להביא את הקבוצה לצמרת. הייתי מאמן בקבוצות גדולות ויש לי ניסיון. עם כל הכבוד לרנה מולנסטיין, הוא מעולם לא היה מאמן ראשי. זה ההבדל הגדול בנינו. עוזר מאמן משפיע, אבל עם הניסיון שלי בקבוצות גדולות אני מעולם לא מפחד מאתגרים”.

על התקופה הקשה בו שרויה הקבוצה, הוסיף המאמן ההולנדי: "כשהגעתי לכאן אמרתי שאני לא קוסם. עכשיו זה מאוד קשה להשיג תוצאות. יש לי מספיק ביטחון שאני יכול לשנות את המצב ואנחנו נעשה את זה. לאסוף נקודות זה הדבר הכי חשוב עבורנו. ממה שראיתי בדרבי, זה היה פעם ראשונה מאז שהגעתי שהרגשתי שהקבוצה וויתרה. הייתי מודאג שהתוצאה תהיה גבוהה יותר. בימים האחרונים השחקנים נתנו הכל באימון ויש לי ביטחון מלא שהם יתנו הכל גם במשחק".

רנה מולנסטיין. רוטן בחר לעקוץ את הקולגה // צילום: יוסי שקל

על מחאת האוהדים: "אני מבין את הקהל שמאוד מאוכזב. בתחילת העונה הרבה ציפו שהקבוצה תהיה בצמרת, הם משלמים כסף לבוא למשחקים ואני מבין את זה. ברור שזה משפיע, אבל אנחנו צריכים להתמודד עם זה".

החלוץ ניקיטה רוקאביציה, הוסיף: "כולנו יודעים את המצב כרגע. זה לא קל, אבל אנחנו צריכים להישאר ביחד ולהתרכז משחק אחר משחק. כל הפוקוס שלנו הוא על לקראת המשחק לשבת. אני בטוח שנשיג תוצאה טובה. אני יכול לשחק בכל מקום בחלק הקדמי, זה לא תלוי בי וזה החלטה של המאמן. אני עושה את הטוב ביותר שלי. כולנו ננסה לעשות את הטוב ביותר שלנו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר