"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עו״ד שחם-שביט: "התנהלותי הייתה עניינית"

היועץ המשפטי של מחלקת החקירות ברשות לניירות ערך הודיע כי יצא מיוזמתו לחופשה עד לסיום הבירור בעניינו

,עודכן
צילום: גדעון מרקוביץ // עו״ד שחם-שביט

עו״ד עודד סבוראי, המלווה את היועץ המשפטי של מחלקת החקירות ברשות לניירות ערך, מוסר כי עו״ד שחם-שביט החליט אמש, מיוזמתו, לצאת לחופשה עד לסיוםהבירור בעניינובנציבות שרות המדינה.

במהלך היום יגיע עו״ד שחם-שביט לנציבות במטרה לקדם את הבירור ולהביא לסיומו המהיר. עו״ד סבוראי מסר כי "עו״ד שחם-שביט הוא משפטן מקצועי, הגון וערכי, המבצע את עבודתו במסירות ובנאמנות מלאה. כל התנהלותו מול השופטת פוזננסקי-כ״ץ היתה עניינית ובמסגרת המקובלת והלגיטימית של רשות חוקרת מול שופט מעצרי-ימים, שאינה דומה להתנהלות מול שופטים במשפט עצמו".

"חשוב לזכור כי את חלקה הראשון של פרשת בזק חקרה רשות ניירות ערך ואת חלקה השני של פרשת בזק חוקר צוות חקירה מיוחד (צח״מ) המורכב מחוקרי רשות ני״ע ומחוקרי להב 433. בניגוד לרושם השגוי שנוצר החל מהפרסום אמש, עו״ד שחם שביט עדכן אתהשופטת, שגישתו המתונה ביחס לימי המעצר לחשודים - התואמת את הדברים שהביעה השופטת בדיונים - קנתה לה אחיזה בצח״מ" הסביר עו"ד סבוראי.

"עוד הוא מסר לשופטת כי הוא שמח לבשר לה שבעוד דקות ספורות היא תקבל הודעה מעמיתיו לצח״מ, חוקרי להב 433, כי החליטו לשחרר שניים מהחשודים. באשר לבקשה להארכת המעצר של שני חשודים נוספים, עדכן עו״ד שחם שביט את השופטת, כי עמיתיו צפויים לבקש הארכת מעצר של שלושה ימים, אולם הוא - כנציג רשות ני״ע - סבור שניתן להסתפק ביומיים" הוסיף.

עו"ד סבוראי סיים את ההודעה בכך ש"אנו מצפים כי הבדיקה תסתיים במהרה ועו״ד שחם שביט ישוב לעבודתו".

ההודעה מטעמו של עו"ד שחם-שביט באה לאחרהחשיפה אמשבמהדורת "חדשות עשר", בה נראה תיעוד שבו נראית ההתכתבות בין שופטת המעצרים, רונית פוזננסקי-כץ, לבין עו"ד ערן שחם-שביט, התובע מטעם הרשות לניירות ערך, בו הוא מעדכן אותה על ימי המעצר שיבקש וכותב לה: "תראי מופתעת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר