"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חשד לאנטישמיות בצרפת: תינוקת נפגעה מחומצה

בתו של רב, כבת שנה בלבד, נפצעה לאחר ששהתה בעגלה במשך כשעה וחצי • ברשויות בודקים האם מדובר בתקרית שנובעת משנאת יהודים

,עודכן
עגלת תינוק (תמונת המחשה), צילום: הרצי שפירא

תינוקת בת 14 חודשים נשרפה בצרפת כתוצאה מחומצה ששפכו אלמונים בעגלתה בעיר ברון, בסמוך לליון. במשטרה בודקים האם מדוברבאקט אנטישמי, שכן אביה הינו רב.

בלילה שבין ראשון לשני הונחה העגלה במסדרון של בניין שבו מתגוררת סבתה של התינוקת. בבוקר יצאה האישה עם התינוקת לטיול ארוך, בלי לדעת שבת השנה נכווית באופן חמור. רק לאחר כשעה וחצי גילתה את התוצאות הקשות. התינוקת נפגעה בגב, בישבן ובירך, אך ככל הנראה לא נשקפת סכנה לחייה.

אביה, רב כבן 35, מיהר להגיש תלונה במשטרה המקומית. בתלונתו מסר כי הוא מאמין שיש שכן שמבקש לפגוע בו, אך לא ברור מה הנסיבות לסכסוך בין השניים. "אנחנו לוקחים את התיק הזה ברצינות רבה", אמר מקורב לחקירה באתר 'לה-פריזיאן'. עם זאת ציין כי "עדיין לא ברור האם מדוברבמעשה אנטישמי, מריבה שכונתית או נזק חמור של ביריונים".

במסגרת החקירה נלקחה העגלה לבדיקה, ורופא בחן את התינוקת על מנת לוודא שהפגיעות תואמות את התלונה. בדיקת הנסיבות עדיין נמשכת וכל הכיוונים נבדקים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר