"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המלחמה על השם "בלו אייבי": ביונסה מסרבת לשלם

ביונסה ובעלה ג'יי.זי מנסים להפוך את שמה של בתם, בלו אייבי, לסמל מסחרי • הם התבקשו לשלם 10 מיליון דולר לעסק עם שם זהה

,עודכן
צילום: אי.פי // ביונסה (משמאל) עם בלו אייבי ועם אמה במשחק האולסטאר של האן.בי.איי שלשום

מאז לידתה של בלו אייבי, יורשת העצר הבכורה לבית קרטר-נואלס לפני כשש שנים, ביונסה וג'יי.זי מנסים להפוך את שמה לסמל מסחרי. אלא שבעוד השניים חשבו שמדובר בעניין פעוט ופשוט - מסתבר שהדרך לשם קשה ומתישה הרבה יותר משדימיינו.

ורוניקה מואלס, בעלת עסק למכירת שמלות כלה בשם בלו אייבי, החליטה לצאת למאבק משפטי נגד הפאוור קאפל, ומסרבת כבר שנים לוותר על הזכויות לשם. אחרי שנים של מאבקים, כעת נחשפת העובדה שמואלס היתה מוכנה לפשרה: תנו לי עשרה מיליון דולר והשם והעסק שלכם.

מסמכים שהשיג האתר Blast חשפו כי מיד לאחר שמואלס הביעה התנגדות לשימוש בשם העסק שלה, אורגנה פגישה בין נציגי שני הצדדים במטרה לנסות להגיע לפשרה. במסגרת הפגישה, ניסו נציגים מטעמה של מואלס לשכנע את עורכי דינה של ביונסה שמדובר בהזדמנות לשיתוף פעולה עסקי מצוין וכי לביונסה ישתלם לקנות ממנה את העסק.

לאחר שסירבו באופן נחרץ לעסקה, מבקשים כעת עורכי דינה של ביונסה לחשוף את המסמכים שהוצגו במסגרת הפגישה, כדי להוכיח שהתנגדותה של מואלס למכירת הזכויות על השם מבוססת על מניע כספי בלבד.

נקודת האור: מיד לאחר לידתם ביוני, שמותיהם של התאומים רומי וסיר הפכו לסמל מסחרי. זאת לאחר שביונסה וג'יי זי מיהרו להגיש בקשה. כעת, הם יהפכו לעסק מגלגל מיליונים ויצילו את הכבוד המשפחתי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר