"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סרט של הגר בן אשר זכה במענק הפקה בפסטיבל ברלין

הסרט "המלחמה תמה", שנמצא בשלבי הפקה ראשונים, זכה בפרס בסך 20,000 יורו במסגרת תחרות הפיצ'ינג בפסטיבל ברלין

,עודכן
צילום: אי.אף.פי // הגר בן אשר

הסרט "המלחמה תמה" של הבמאית הגר בן אשר זכה בפרס בתחרות הפיצ'ינג המרכזית של פסטיבל הסרטים בברלין.

הסרט, שנמצא בשלבי הפקה ראשונים ונתמך על ידי קרן הקולנוע הישראלי, זכה לזריקת עידוד רצינית בפסטיבל, כשזכה במענק להמשך הפקה בסך 20,000 יורו. הסרט עוסק בפרשת הישרדות של ילדה קטנה וגבר מבוגר בפולין אחרי מלחמת העולם השנייה. מפיק הברט הוא מארק רוזנבאום.

סרט ישראלי נוסף, "חלב", שכתבה וביימה מאיה קניג, זכה בפרס ה VFF TALENT HIGHLIGHT AWARD במסגרת שוק הקופרודוקציות שמתקיים בפסטיבל ברלין. את הסרט, קומדיה שחורה על הנקה, מפיקה מאיה פישר מגרין הפקות ("פיגומים").

פסטיבל ברלין יינעל ב-25 בפברואר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר