"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בן זקן: "אנחנו לא מדברים, אלא עושים"
מאמן בית"ר ירושלים מרוצה מה-0:2 על בני יהודה: "העונה ברוב המשחקים אנחנו פשוט שווים גול". אבוקסיס: "רוצה לחשוב שזה היה משחק חד פעמי מבחינת יכולת"
צילום: אלן שיבר // בני בן זקן חוגג עם קלאודמיר פריירה את הראשון של בית"ר, הערב

בן זקן: "אנחנו לא מדברים, אלא עושים"

מאמן בית"ר ירושלים מרוצה מה-0:2 על בני יהודה: "העונה ברוב המשחקים אנחנו פשוט שווים גול". אבוקסיס: "רוצה לחשוב שזה היה משחק חד פעמי מבחינת יכולת"

,עודכן

בית הדין חירבו הערב (שני) עוד משחק כדורגל כשקבעו שוב עונש אירוח ללא קהל, אבל בית"ר ירושלים היתה חזקה מהם. קלאודמיר פריירה (72) ויקוב סילבסטר (90) סידרו ניצחון 0:2 על בני יהודה, שהעלה את הצהובים־שחורים למקום השני, שבוע לפני המפגש עם הפועל ב"ש בטרנר.

"השנה ברוב המשחקים אנחנו פשוט שווים גול", אמר בסיום המאמן המנצח בני בן זקן, "עלינו למחצית השנייה מרוכזים, בתנאים לא טובים ונתנו גולים. בלי קהל זו בהחלט סיטואציה לא פשוטה לשחק כדורגל. המשחק אחר לגמרי. בתנאים כאלה לנצח קבוצה טובה כמו בני יהודה זו נקודת זכות עבורנו.

"מגיע שאפו לשחקנים שלנו", המשיך בני בן זקן, "אנחנו כרגע נהנים מהניצחון ונתכונן למשחק בשבוע הבא. מבחינתנו אנחנו לא מדברים, אלא עושים. אנחנו רוצים להיות בצמרת הגבוהה ולעשות את המיטב עד סוף העונה".

מנגד, מאמן בני יהודה יוסי אבוקסיס לא ניסה לתרץ: "תפסנו את בית"ר ביום שנתנו לנו לשחק ואנחנו לא ניצלו זאת. משחק ההתקפה שלנו פשוט לא היה קיים. איבדנו כדורים בלי סוף. לא להביא יכולת בכלל למשחק זה מאוד מאכזב אותי. אני לא אשכח את כל העונה לשחקנים האלו עד עכשיו. אני רוצה לחשוב שזה משחק חד פעמי מבחינת היכולת שלנו. אין לי מה לכעוס על קנדיל. זה היה אינסטינקט, אבל ההרחקה שלו הכריעה את המשחק".

יוסי אבוקסיס, הערב בטדי. הפנים אומרות הכל // צילום: אלן שיבר

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו