"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
שר החוץ האיראני על נתניהו: "זה היה קרקס"
זריף הגיב על נאומו של ראש הממשלה בוועידת הביטחון במינכן • נתניהו הציג בנאומו חתיכה מהמל"ט האיראני שהופל בישראל, והזמין את זריף לקחת אותה איתו "הביתה" • נתניהו אמר: "אין לנו סכסוך עם האנשים של איראן, רק עם התוקפנות של המשטר"
זריף על הבמה במינכן // צילום: AFP // זריף על הבמה במינכן // צילום: AFP

שר החוץ האיראני על נתניהו: "זה היה קרקס"

זריף הגיב על נאומו של ראש הממשלה בוועידת הביטחון במינכן • נתניהו הציג בנאומו חתיכה מהמל"ט האיראני שהופל בישראל, והזמין את זריף לקחת אותה איתו "הביתה" • נתניהו אמר: "אין לנו סכסוך עם האנשים של איראן, רק עם התוקפנות של המשטר"

,עודכן

שר החוץ האיראני מוחמד ג'וואד זריף, הגיב על נאומו של ראש הממשלה בנימין נתניהו באומרו שהדברים אינם ראויים כלל לתגובה: "הייתם עדים למופע של קרקס", אמר זריף לבאי ועידת הביטחון במינכן כשעלה לנאום,זמן קצר לאחר שנתניהוסיים את נאומו.

קודם לכן בנאומו התייחס נתניהו ישירות לזריף, ואמר: "שמענו את זריף. יש לו לשון חלקלקה. הוא משקר באלגנטיות. הכריזמה שלו הולכת לפניו. הוא טוען שאיראן אינה קיצונית. אם כל, איך תקרא למשטר כזה? למה איראן שולחת לוחמים ונשק לאזורים הללו. הוא מכחיש את מעורבות איראן בסוריה, את שליחת המל"ט. הנה חתיכה מהמל"ט", אמר נתניהו ושלף שבר מהמל"ט שהופל בשטח ישראל בשבת שעברה.

צילום: רויטרס

נתניהו הוסיף: "יש לי מסר לכל הנוכחים. אני רוצה שתתמכו באנשים באיראן, עד ידי שתתעמתו עם הממשל האיראני שמתנגד לשלום. דיברתי עם אזרחי איראן בשיחת וידאו. הם מסכנים את חייהם ומדברים אתנו. הם רוצים חופש, הם רוצים שלום, שגשוג. אין לנו סכסוך איתם - רק עם הממשל".

"אני שולח תנחומים למשפחות ההרוגים באסון המטוס. אין לנו סכסוך עם האנשים של איראן, רק עם התוקפנות של המשטר. בואו לא נחזור על טעויות העבר שנעשו במינכן. אני מבטיח לכם - המשטר הזה ייפול, וכשזה יקרה, יהיה שלום בינינו לבין האיראנים. האיראנים רוצים את זה. בינתיים, עלינו לעצור את משטר התוקפנות הזה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו