"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גורמים בפרקליטות: "חלקים מהחומרים בהמלצות המשטרה אינם מגובים בראיות"

משבר אמון חריף בין הפרקליטות למשטרה: ב"חדשות 2" פורסם כי גורמים בפרקליטות זועמים על החיפזון לפרסם את ההמלצות בתיקי נתניהו, ואף כינו את המהלך "טירוף" • "במשטרה ניפחו את הבלון עד הסוף - התיק אינו בשל וכמעט אין ספק שיידרשו עוד השלמות חקירה"

,עודכן
אלשיך ומנדלבליט // צילום: גדעון מרקוביץ' ואורן בן חקון // אלשיך ומנדלבליט // צילום: גדעון מרקוביץ' ואורן בן חקון

משבר אמון בין הפרקליטות למשטרה: ב"חדשות 2" פורסם הערב (רביעי) כי בפרקליטות זועמים על התנהלות המשטרהבנוגע לפרסום ההמלצותבתיקי החקירה נגד ראש הממשלה. גורמים בפרקליטות אף כינו את החיפזון לפרסם את ההמלצות אתמול "טירוף", וטענו כי "התיק אינו בשל להעברת המלצות וכמעט אין ספק שיידרשו השלמות חקירה".

לדברי הגורמים, "לא לכל מה שמופיע במסמך ההמלצות שפרסמה המשטרה יש כיסוי בראיות. במשטרה ניפחו את הבלון עד הסוף, כתבו צ'ק שהם לא יצטרכו לפרוע והעמידו את היועמ"ש במצב בלתי אפשרי". עוד נטען כי בשעת פרסום ההמלצות אמש הן טרם הועברו ליועץ המשפטי לממשלה, ולמעשה החומר שהיה מצוי בידיו של מנדלבליט זהה בקירוב למסמך שהוציאה המשטרה לתקשורת.

אתמול בערב הודיעה המשטרה כי ההמלצות יפורסמו בשעה 20:45, אולם בפועל החל עוד לפני כן זרם של הדלפות לכלי התקשורת בנוגע לתוכן המסמך. בסופו של דברעלה נתניהו לשידור על מנת להגיבלהמלצות עוד בטרם התקבלה במערכות כלי התקשורת ההודעה הרשמית של המשטרה.

מוקדם יותר היום העביר השר לביטחון פנים, גלעד ארדן, פנייה רשמית ליועץ המשפטי לממשלה ובה דרש ממנו לבדוק את הטענות שהעלה המפכ"ל, רוני אלשיך, לפיהן חוקרים בתיקי נתניהו היו נתונים למעקב על ידי אנשים שנשלחו מטעם ראש הממשלה. לדברי ארדן הוא פנה בנושא למפכ"ל עצמו, אולם זה השיב לו שאין ביכולתו לפרט בנושא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר