"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"לא רצחתי את בן זוגי, רק ביתרתי אותו"

סטודנטית רוסיה חזרה לביתה ומצאה את בעלה מת • מחשש שתואשם ברצח, היא לקחה סכין ענקית והחלה לבתר את גופתו לחלקים • וחכו שתשמעו ממה הוא מת, לטענתה

,עודכן
צילום: טוויטר // המבתרת, ואולי גם הרוצחת, אנסטסיה אונגינה

אז מה תעשו אם תמצאו את המאהב או החבר שלכם מוטל מת בביתכם? חלקכם, מן הסתם, ייכנס ישר להתקף פאניקה, אחרים יתקשרו מיד למשטרה. אנסטסיה אונגינה, בת 21, מרוסיה, נקטה בגישה אחרת.

אונגינה מצאה בביתה את המאהב שלה, שוטר בשם דמיטרי סינקביץ ' (24), היא לא נכנסה לפאניקה, לא התקשרה למשטרה אלא פשוט לקחה סכין גדול מאד והחלה לבתר את גופתו.

לטענתה, הסיבה למעשה הייתה החשש שלה שמא תואשם ברצח ולכן היא פשוט החליטה להעלים את הגופה. זו לפחות הגרסה שהיא מסרה למשטרה אחרי שאחותו של דמיטרי מצאה את הגופה. בכל הקשור לשאלה כיצד דמיטרי מת מסבירה אנסטסיה כי הוא מת בעת קיום יחסי מין סוערים.

ובכן ביחס לטענה הזו יש לסיפור המוזר של אנסטסיה עדים לא מעטים, שכניהם לבניין של בני הזוג, שהתלוננו לא פעם על הרעש האדיר שבוקע מהאורגיות השניים קיימו בבית. ואגב, לא מדובר באורגיות רגילות אלא בסדרה של טקסים שערבבו גם פולחן שטן ומעשים אחרים הקשורים לכת השטן.

זרם התלונות למשטרה של השכנים ציין תיאורים פלסטיים של הקולות שעלו מהדירה וכן של ציורים שונים שציירו בני הזוג. על פי העדויות בני הזוג קיימו גם מערכת יחסים סאדו מזוכיסטית ועסקו במקביל בתורת הנסתר כל זאת תוך אורגיות מתמשכות שממש היוו הפרעה לסביבה.

למזלה של אנסטסיה העדויות הללו הפעם עלולות להציל אותה ממאסר וממשפט כיון שהמשטרה שוקלת ברצינות את דבריה ומבצעת בדיקות בגופתו של דמיטרי כדי לראות האם יש ממש בטענות לה. הבלשים מסרו לכלי התקשורת כי "בעמודי הפייסבוק של השניים יש ביטויי אהבה רבים אחד לשני וכן גם עדויות לפולחן שטן ולעיסוק בעבודת הנסתר. בנוסף החשודה מכחישה בתוקף כל קשר למותו של אהובה והיא טוענת כי מצאה אותו מת. אנחנו בודקים את המקרה כדי להבין כיצד האיש הצעיר הזה שעבד כברמן מת. אנסטסיה עצמה טוענת שהיא היתה ממש שבורה לגלות את גופת אהובה לפני שהיא החליטה לקצוץ אותה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר