"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מחר: מודי בביקור היסטורי ברשות הפלשתינית

ראש ממשלת הודו יגיע היום לירדן וישהה שלושה ימים באזור • אבו מאזן: "מכירים בחשיבותה של הודו כגורם משפיע בתהליך השלום, היא תמכה לאורך שנים בפתרון שתי המדינות"

,עודכן
צילום: קובי גדעון, לע"מ // ראש ממשלת הודו מודי

ראש ממשלת הודונרנדרה מודיינחת היום (שישי) בירדן ויוועד עם המלך עבדאללה, כשמחר יערוך ביקור היסטורי בשטחי הרשות הפלשתינית. מודי, שיהיה לראש הממשלה הראשון מהמדינה שמבקר במקום, יפגוש ברמאללה את יו"ר הרשות אבו מאזן.

במהלך הביקור, שייארך כשלושה ימים, יגיע לראשונה לעומאן. ברקע ליחסים הנפיצים בין הרשות הפלשתינית לממשל טראמפ, אבו מאזן התייחס לביקורו של מודי: "נדון עמו בתפקידה של הודו כמתווכת בתהליך שלום אזורי. אנחנו מכירים בחשיבותה של הודו כגורם משפיע בתהליך השלום. היא תמכה לאורך שנים בפתרון שתי המדינות".

אבו מאזן // צילום: EPA

עוד הוסיף אבו מאזן: "הודו הכירה בפלשתין כמדינה ב-1988, וגם אנחנו לא יכולים לשכוח את הצבעתה של הודו נגד ההכרה בירושלים כבירת ישראל באו"ם לאחרונה". אבו מאזן גם אמר כי הצדדים ידונו בשיתוף פעולה כלכלי במגוון נושאים. מודי אומנם ידלג על ישראל בביקור הנוכחי, אולם רק לפניכחצי שנה הגיע לארץ לביקור, כשישראל הייתה המדינה היחידה באזור שהגיע אליה.

בנוסף, בחודש שעבר ביקר נתניהו בהודו לביקור שהוגדר כמוצלח ביותר, וזאת למרות אותה הצבעה באו"ם. ראש הממשלה התקבל בכבוד יוצא דופן במדינה כשבזכות הביקורעסקת טילי הספייק חזרה אל הפרק (שווי של 500 מיליון דולרים).

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר