"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מכונית אדומה בדרך למאדים

לראות ולא להאמין: הטסלה של אילון מאסק מרחפת בחלל, גבוה מעל כדור הארץ • היזם, ששואף לאייש את המאדים, אמר לאחר השיגור ההיסטורי: "הייתי בטוח שלא נצליח"

,עודכן
צילום: AP

השיגור המוצלח ביום שלישי של טיל Falcon Heavy אל המאדים הוא ניצחון נוסף של אילון מאסק, בדרך להגשמת חזונו למשימה מאוישת אל המאדים ב־5 שנים. "הייתי בטוח שלא נצליח", הודה.

המטען היחיד בחללית של חברת SpaceX הוא מכונית אדומה מתוצרת טסלה, יצרנית הרכב החשמלי הנמצאת גם בבעלותו. במושב הנהג של המכונית הפתוחה יושבת בובה הלבושה בחליפת החלל שאמורה לשמש את האסטרונאוטים על המאדים. החללית היתה אמורה להיכנס למסלול הקפה בין השמש לכוכב הלכת האדום.

מדעני נאס"א סבורים כי למין האנושי עדיין אין מספיק ידע על מנת לשלוח בני אדם בצורה בטוחה למאדים, אך מאסק אינו רוצה להמתין. הוא נחוש להפוך את האנושות לגזע רב־כוכבי, ובכך להציל את הכחדתו אם יתרחש אסון שישמיד את כדור הארץ.

"יכולנו להגיע לירח, ואין לי דבר נגד, אבל מאדים מתאים יותר להקמה של אוכלוסייה שתוכל להיות עצמאית", הסביר מאסק. "אם נוכל לחמם את המאדים, נוכל שוב לקבל אטמוספרה דלילה פחות ואוקיינוסים במצב נוזלי".

סטייה מהמסלול

עם זאת, אתמול צייץ מאסק כי הטיל פספס את היעד המקורי ועכשיו רכב הטסלה והבובה "סטאר מן" עושים את דרכם לרצועת אסטרואידים בין מאדים לכוכב הלכת צדק. כתוצאה מכך לא ממש ברור מה יעלה בגורל הרכב, מכיוון שהטיל היה אמור להגיע למסלול סביב השמש, בטווח שהיה מאפשר לו לשייט בחלל בין השמש לבין מאדים.

מאסק. צרות בחלל // צילום: רויטרס

כעת ירחף במשך חודשים בחלל העמוק עד המפגש עם רצועת האסטרואידים. עם זאת, יש המעריכים כי ימצא את סופו עוד קודם לכן כתוצאה מהקרינה החזקה בחלל.

SpaceX היא החברה הפרטית היחידה המשגרת חלליות מטען לתחנת החלל הבינלאומית. בקרוב גם תסיע אסטרונאוטים לתחנה, שהיום מגיעים אליה רק באמצעות חללית סויוז הרוסית.

לאחרונה הציג מאסק את החזון שלו שלב אחרי שלב - מההמראה מכדור הארץ עד הנחיתה על המאדים ובניית המאחז על הקרקע.

"יהיה אפשר לדחוס חמישה אנשים לכל תא בחללית, אבל נסתפק בשלושה", הבטיח. לפי התוכנית, תחילה יבנו את העיר במתחם המקושר במנהרות, ובמקביל יקימו תחנת כוח סולארית ויתחילו לייצר חמצן מהמים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר