"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יוסטון ניצחה בסן אנטוניו, אוקלהומה הפסידה

28 נק' של הארדן הפסיקו לרוקטס בניצחון 91:102 • שלשת ניצחון של גארי האריס העניקה לדנבר ניצחון 124:127 על התאנדר, ווסטברוק התעמת עם אוהד • 23 נק' לגריפין בבכורה בניצחון דטרויט 102:104 על ממפיס

,עודכן
צילום: אי.פי // הארדן. יוסטון רחוקה שני משחקים וחצי מגודלן סטייט

אחרי משחק היסטורי של 60 נקודות וטריפל-דאבל, ערב של 28 נקודות הוא יום עבודה רגוע יחסית במשרד עבור ג'יימס הארדן. זה לא ממש הפריע הלילה ליוסטון.

סן אנטוניו – יוסטון 102:91

הרוקטס כבר עם ניצחון שלישי רצוף ועוד בדרבי הטקסני היוקרתי. האיש והזקן הוסיף גם 11 אסיסטים. ג'ראלד גרין עזר לו עם 15 נקודות מהספסל וקלינט קאפלה הוסיף דאבל-דאבל של 14 נקודות ו-13 ריבאונדים. הרוקטס (13:37, מקום שני במערב) התקרבו מרחק שני משחקים וחצי מגולדן סטייט. הספרס (20:34, מקום שלישי), לעומת זאת, כבר רחוקים חמישה משחקים מיוסטון. 22 נקודות של דני גרין לא הצליחו למנוע הפסד בית חמישי בלבד העונה.

דטרויט – ממפיס 102:104

בלייק גריפין שוב לובש לבן-אדום-כחול אבל כל השאר שונה. במשחק הראשון שלו מאז המעבר מהקליפרס, הפורוורד החדש של הפיסטונס היה מצוין עם 24 נקודות, 10 ריבאונדים וחמישה אסיסיטים, שעזרו לקבוצתו החדשה להשיג ניצחון שני ברצף. דטרויט (26:24, תשיעית במזרח), שמתאוששת לאחר שמונה הפסדים רצופים, רחוקה כעת משחק מהמקום השמיני. רג'י בולוק הוסיף 15 נקודות ואנדרה דראמונד סיים עם דאבל-דאבל של 14 נקודות ו-15 ריבאונדים. מארק גאסול הוביל את הגריזליס המאכזבים (33:18, מקום 12 במערב) עם 19 נקודות ו-14 ריבאונדים.

דנבר – אוקלהומה סיטי 124:127

שלשת באזר של גארי האריס העניקה לנאגטס (25:27, מקום שמיני במערב) את הניצחון. המארחת הצליחה לאבד יתרון 17 נקודות ברבע האחרון לפני שניצלה מהפסד. ג'מאל מארי הוביל אותה עם 33 נקודות וניקולה יוקיץ' הוסיף עוד משחק נפלא עם טריפל-דאבל של 29 נקודות, 14 אסיסטים ו-13 ריבואנדים. קולע סל הניצחון האריס סיים עם 25 נקודות. אצל הת'אנדר (22:30, מקום חמישי במערב), 43 נקודות של פול ג'ורג' לא הספיקו בסופו של דבר. ראסל ווסטברוק הוסיף 20 אבל גם התעמת עם אוהד מקומי אחרי סל הניצחון.

שאר התוצאות: וושינגטון – טורונטו 119:122, מינסוטה – מילווקי 89:108.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר