"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חבר, אתה חסר

מה תרמה קייט מידלטון, למה התכווץ גורדון רמזי ומה הסיכוי לאיחוד של "חברים"? • רכילות מהעולם

,עודכן
צילום: GettyImages // תשכחו מקאמבק. "חברים"

הנסיכהקייט מידלטוןתרמה 17 סנטימטרים משערות ראשה לארגון המייצר פאות עבור חולות סרטן. הרעיון עלה בראשה לאחר שמעצבת השיער שלה הציעה לקצר קצת את שערה. מידלטון ביצעה את התרומה בדיסקרטיות והעבירה את שאריות השיער בשם בדוי ודרך אשת קשר.

התוספת החדשה למשפחת המלוכה,מייגן מרקל, מתכוונת לשבור כמה כללי פרוטוקול בחתונה שלה עםהנסיך הארי. על פי הדיווחים, הכלה המיועדת מעוניינת לשאת דברים במהלך החתונה, וייתכן שאף תשלב בנאומה כמה בדיחות. בניגוד למסורת, מרקל מתכוונת לצעוד פנימה כשהיא מלווה באמה במקום באביה, שאיתו היא לא בקשר. האב בן ה־73 עדיין לא פגש את החתן, ועדיין לא ידוע אם כלל יגיע לאירוע.

השףגורדון רמזיחשף כי נאלץ לרדת במשקל מחשש שאשתו תעזוב אותו אם לא ירזה. השף בן ה־51 כבר תפח למשקל של 115 ק"ג, ולטענתו, הוריד 25 ק"ג כדי לשמר את נישואיו עם טאנה. "נראיתי כמו שק תפוחי אדמה", אמר. "הסתכלתי על עצמי בתמונות וחשבתי: איך טאנה תישאר איתי ככה? הרי היא רק נהייתה יפה יותר עם הזמן".

צ'לסי הנדלרמנסה לסגור עסקת נדל"ן משתלמת במיוחד, אחרי שהעמידה למכירה את האחוזה שלה בלוס אנג'לס תמורת סכום של 11.5 מיליון דולר - כפול מהסכום שבו רכשה את הנכס לפני שבע שנים.

הדוגמניתאשלי גרהאם, שעשתה קריירה משגשגת במידות גדולות, הודתה כי ייתכן שהגיע הזמן לעשות שינוי חד בקריירה. על הכוונת: הנחיית תוכנית אירוח בטלוויזיה.

לאחר קצת יותר משבוע עזבדניס רודמןאת מכון הגמילה בניו ג'רזי, שאליו נכנס לאחר שנתפס נוהג בהשפעת אלכוהול. השבוע הוא נראה סועד במסעדה מקומית (ושותה מים), וביקש מהסובבים לאפשר לו זמן כדי להסתגר עם עצמו.

על רקע גל איחודי הניינטיז, שממלא לאחרונה את הטלוויזיה, דחה השבועדיוויד שווימר(רוס) סיכוי לקאמבק אפשרי של "חברים". "אני בספק אם הייתי רוצה לראות את כל החבורה מגיעה עם קביים והליכונים", אמר בראיון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר