"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יזמות מגיל קטן: הפעילות הכי אפקטיבית לילדי ביה”ס

מנהלי בתי הספר ומורים ברחבי המדינה בחרו בפעילות של חברת "שרביט" לפעילות לביה"ס הזוכה לשנת 2017. מנכ"ל החברה, אוריה בן טובים: "אנו עובדים על סדנאות נוספות ומקווים שגם בשנת 2018 הפעילויות שלנו ייבחרו למקום הראשון בקרב המורים"

,עודכן
צילום: //

בשיתוף ברק רום

מורים? מנהלי בתי ספר? הכתבה הזו עבורכם: כמה פעמים חיפשתם פעילות/סדנה לילדי ביה”ס שתהיה יוצאת מן הכלל, כזו שתעניק ערך מוסף לילדים ותגרום להם למוטיבציה ועניין? בשבועות האחרונים נערך סקר שבחן מאות פעילויות והפעלות של ארגונים וחברות ברחבי המדינה במטרה למצוא את הפעילות הטובה ביותר לילדי ביה”ס. הפעילויות של חברת “שרביט”, שפיתחה סדנאות למנהיגות אישית הכוללות: דיבייט, עמידה מול קהל וסדנאות שיוצרות שיתוף פעולה ועבודת צוות, נבחרו לזוכות לשנת 2017.

“להוציא מהילדים את המוטיבציה החבויה בהם…”

בעידן המודרני ישנה מגמה של “יזמות” ואחד הגורמים החשובים ביותר בהשתלבות בשוק העבודה כיום נע סביב המוטיבציה, יכולת ה”קידום האישי” והעבודה בצוות. הפעילויות של חברת “שרביט” פותחו במטרה להפוך כל תלמיד למנהיג מגיל צעיר, לחזק את הביטחון העצמי שלו וללמד אותו לעבוד בשיתוף פעולה ובצוותים, תכונות שיסייעו לו בעתיד.

מירה שמעון, סגנית מנהלת בבית ספר באזור המרכז: “לא האמנו שבסדנאות של “שרביט”, דווקא הילדים שנוטים להפריע בכלל השיעורים היו קשובים במיוחד. הורים רבים התקשרו אלינו לאחר הסדנה ואמרו שהילדים חזרו נלהבים במיוחד וסיפרו על הפעילות”.

חברת “שרביט” הוקמה ע”י אוריה בן טובים לפני כשנתיים ומציעה מגוון סדנאות לבתי ספר, ארגונים ומוסדות. בין לקוחות החברה ניתן למנות את הקריה האקדמית אונו, עיריית ראש העין, עיריית אשקלון ועשרות בתי ספר ברחבי המדינה.

בן טובים, מנכ”ל החברה: “אנו מודים מאד למורים שבחרו בנו ונרגשים מהתגובות החיוביות על הפעילויות שאנו עורכים. אני מעוניין להודות לצוות העובדים שלנו על העבודה המסורה וההדרכות המצוינות שהוא מעביר לתלמידים.”.

לאתר האינטרנט של חברת שרביט.

בשיתוף ברק רום

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר