"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי ארה"ב: בריטניה היא יעד היצוא השני של ישראל

בשנת 2017 היצוא הישראלי ללונדון היה הגבוה ביותר מאז ומעולם ורשם גידול של 30% בהשוואה ל־2016 • שר הכלכלה והתעשייה, אלי כהן, נפגש עם השגריר הפיננסי של לונדון • "הטכנולוגיה והחדשנות הישראלית תקדם את שיתוף הפעולה הכלכלי בין המדינות"

,עודכן
חצי האי הבריטי // צילום: Getty Images

לקראת הביקור המתוכנן של שר הכלכלה והתעשייה בלונדון, עם משלחת מתחום הפינטק והסייבר, נפגש השר אלי כהן עם הלורד הבריטי, צ'ארלס בוומן, השגריר הפיננסי של לונדון רבתי.

כהן אמר אתמול כי "החיבור שבין הטכנולוגיה והחדשנות הישראלית יקדם את שיתוף הפעולה הכלכלי בין שתי המדינות".

השר נפגש עם הלורד הבריטי, צ'ארלס בוומן המשמש שר ושגריר של המרכז הפיננסי של לונדון רבתי - המרכז הפיננסי החשוב ביותר באירופה.

כהן ציין כי בשנת 2017 היצוא הישראלי ללונדון היה הגבוה ביותר מאז ומעולם ורשם גידול של 30% בהשוואה ל־2016, כאשר היצוא הגיע ליותר מ־5 מיליארד דולר. ענפי היצוא המובילים היו מתעשיית הכימיה, לרבות פרמצבטיקה, וכמו כן יהלומים, מכונות וציוד חשמלי.

בפגישת הכנה לביקורו של שר הכלכלה והתעשייה בלונדון בחודש הקרוב, ציינו הצדדים את חשיבות הקשרים העסקיים בין המדינות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר