"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

האש של וויל גריג

החלוץ הצפון־אירי כבש צמד במדי וויגאן מהליגה השלישית - והדיח את ווסטהאם מהפרמייר ליג מהגביע האנגלי (0:2) • הארי קיין מנע מטוטנהאם מבוכת ענק, כשהשווה בדקה ה־85 מול ניופורט קאונטי מהליגה ה־4

,עודכן
צילום: רויטרס // וויל גריג. מאחורי הקלעים עומד כדורגלן לא רע בכלל

עבודתם של עורכי אתרי הספורט האנגלים מזמן לא הייתה קלה יותר. כולם בחרו אמש בוורסיה כזאת או אחרת של המשפט WILL GRIGG IS ON FIRE כדי לסכם את ההפתעה שנפלה בסיבוב הרביעי של הגביע האנגלי: ה־0:2 של וויגאן, מוליכת הליגה השלישית, על ווסטהאם יונייטד מהפרמייר ליג.

העבודה הייתה קלה כי כובש שני השערים, וויל גריג, היה עד לא מזמן שיר. למעשה, למשך כמה שבועות ביורו 2016, החלוץ הצפון אירי היה שיר מבלי ששיחק אפילו דקה אחת של כדורגל. שון קנדי, אוהד וויגאן בעל חוש מוזיקלי מפותח, היה האיש שכתב והלחין את WILL GRIGG IS ON FIRE, המנון שאומץ על ידי אוהדי צפון אירלנד במהלך אליפות אירופה. כל כך מוצלח היה שיר, שבאותה שנה הגיע לעשירייה הפותחת במצעד הלהיטים הבריטי. כל כך מדבק, שהעיתונאים הזרים עסקו אך ורק בחלוץ הרביעי שהחזיק מייקל אוניל בסגל.

בדיעבד, לגריג רגשות מעורבים לגבי הטירוף שחגג אז. הוא מרוצה מכך שהכנסות הסינגל הולכות לצדקה, אך מאוכזב מכך שהשיר השכיח את העובדה שמאחורי הצלילים עומד כדורגלן לא רע בכלל. השבוע, בראיון ל"טלגרף" הודה: "תשומת הלב הייתה נחמדה, אבל בסופו של דבר רציתי לעלות על הדשא ולשחק, דבר שלא קרה". גריג בן ה־26 הזכיר שלאליפות בצרפת הגיע אחרי עונת שיא של 25 שערים ועלייה לצ'מפיונשיפ. הוא קיווה שהמאזן הזה יעניק לו כמה דקות, אך חלומו הגדול לא התגשם. אם לא די בכך, כשחזר מהיורו לליגת המשנה נפצע וסיים עונה מאכזבת עם חמישה שערים וירידה לליגה השלישית.

גריג (משמאל). נותן לאוהדים סיבה לחייך // צילום: gettyimages

העונה, גריג כבר סיפק לאוהדים 15 סיבות להחזיר לחיים את הלהיט של 2016. יש לו 8 שערים בליגה, 1 בגביע הליגה ואחרי הצמד אמש 6 בגביע האנגלי. "לא משנה לי את מי נקבל בהמשך, אנחנו בטוחים בעצמנו", סיכם את הניצחון על הפטישים שבו נבחר למצטיין. כעת, לצד מאבקי הגביע, גריג ינסה להחזיר את וויגאן לצ'מפיונשיפ ואת עצמו לנבחרת. בתנאי אחד כמובן: שהפעם ישירו לו רק אחרי שישחק, ולא לפני.

עוד אתמול: הארי קיין מנע מטוטנהאם מבוכה גדולה כשקבע בדקה ה־85 1:1 מול ניופורט קאונטי מהליגה הרביעית והעביר את ההכרעה למשחק חוזר בוומבלי. ברייטון עם תומר חמד (72 דקות) ובירם כיאל (90) נזקקה לשער של גלן מארי בדקה ה־90 כדי לגבור 0:1 על מידלסברו. אלכסיס סאנצ'ס ערך בכורה במנצ'סטר יונייטד ובישל ב־0:4 על יאוביל טאון. תוצאות בולטות: פיטרבורו – לסטר 5:1, סאות'המפטון – ווטפורד 0:1.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר