"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נס ציונה ניצחה את חיפה, אשדוד את ראשל"צ

האחרונה בטבלה רק לפני שני מחזורים, התרחקה מהקו האדום עם 71:74 על מכבי חיפה, שסיבך את הירוקים • ניצחון רביעי רצוף לאשדוד: 82:106 מוחץ על ראשל"צ

,עודכן
צילום: אודי ציטיאט // נס ציונה חוגגגת על חשובן מכבי חיפה, הערב

בלי ניסים. את המחזור הקודם פתחה עירוני נס ציונה במקום האחרון אחרי הפסד ביתי לבני הרצליה. חלפו שני משחקים והיא כבר רחוקה שתי נקודות מהמקום שסוגר את הטבלה. אחרי הניצחון בגר נר, הערב (שני) גברה 71:74 בבית על מכבי חיפה במאבק תחתית חשוב. הירוקים, מנגד, כבר עם הפסד חמישי רצוף שהוריד אותם למקום הלפני אחרון, רק ניצחון אחד יותר מהרצליה.

זה היה משחק שנראה כמו קרב על הירידה במחזורי הסיום: מלחמה גדולה שהסתיימה אחרי מותחן. חיפה דוקא הובילה ברבע הראשון (12:23) ובסיום המחצית הראשונה (30:38), אבל נס ציונה הצליחה להפוך את המשחק ברבע השלישי וכאן החלה נדנדה. חיפה, שזרקה ב־2 מ־18 מ־3, קיבלה הזדמנויות לחזור אבל לא ממש הצליחה. תשע נקודות של גרי בראון העניקו לנס ציונה את הניצחון.

אבי בן שימול לא מצליח לעצור את מכבי אשדוד // צילום: לירון מולדובן

לא עוצרת.מכבי אשדוד היא הלהיט של הליגה בתקופה האחרונה. היא התחילה את הליגה לא טוב, איבדה בדרך את כוכבה דיוויד לאורי, שיחקה עם שלושה זרים אבל שום דבר לא מפריע לה. אתמול ניצחה בפעם הרביעית ברציפות (שישה ברצף עם הגביע), 82:106 ביתי על מכבי ראשל"צ. למכבי ת"א לא תהיה משימה פשוטה בחצי גמר הגביע.

18 שלשות של אשדוד, שהתחילה את המשחק עם 11 מ־13 מחוץ לקשת, לא הותירו סיכוי לראשל"צ, שסופגת הפסד שני רצוף.

נשים. נקבעה תמונת הפלייאוף העליון, אליו העפילו אליצור חולון הראשונה (62:83 ברעננה), רמת חן השנייה (62:81 על רמה"ש), אשדוד השלישית (43:80 על בני יהודה), אליצור רמלה הרביעית (74:90 על הפועל פ"ת), רמה"ש החמישית והפועל פ"ת השישית. בפלייאוף התחתון: מכבי רעננה השביעית, בני הרצליה השמינית (69:71 על ראשל"צ בהארכה), הפועל ראשל"צ התשיעית ובני יהודה העשירית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר