"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אוסטרליה: דימטרוב נמתח אבל ניצח

סיבוב שני: המדורג שלוש בטורניר היה זקוק לחמש מערכות כדי לנצח את מקנזי מקדונלד האלמוני (178) • גם נדאל בשלב הבא

,עודכן
צילום: רויטרס // דימיטרוב. הלך קשה

הסיבוב השני באליפות אוסטרליה נפתח הלילה ועובר בינתיים לא ההפתעות מיוחדות אצל הגברים והנשים.

רפאל נדאל, המדורג ראשון בטורניר, הזיע טיפה אבל עדיין הצליח לנצח בשלוש מערכות את לאונרדו מאייר מארגנטינה (52 בעולם) 3:6, 4:6, 6:7 .

איגור דימיטרוב, השלישי בטורניר, נמתח במשך חמש מערכות מול מקנזי מקדונלד האלמוני (178 בעולם) לפני ששיחרר הרבה אוויר עם ניצחון 6:4, 2:6, 4:6, 6:0, 6:8. גם ג'ו-ווילפרד צונגה (15) נמתח במשך כשלוש שעות ו-40 דקות עד שניצח את דניס שפובלוב הקנדי (57), יליד ישראל, 6:3, 3:6, 6:1, 6:7, 5:7.

מארין צ'יליץ' (6) לא התקשה מול ז'ואאו סוסה מפורטוגל (58) וגבר עליו 1:6, 5:7, 2:6.

התקווה האוסטרלית המקומית, ניק קיריוס (17) עלה גם הוא לסיבוב השלישי לאחר שגבר 5:7, 4:6, 6:7 על ויקטור טרוצקי מסרביה (55).

תוצאות בולטות נוספות:פבלו קרנו בוסטה (10) - ז'יל סימון (91) 2:6, 0:3 (פרש), דייגו שוורצמן (26) – קספר רוד 4:6, 2:6, 3:6.

אצל הנשים קרוליין ווזניאקי, השנייה בטורניר, לא עברה רגעים קלים מול יאנה פט הקרואטית (103) אבל ניצחה 6:3, 2:6, 5:7. גם הרביעית, אלינה סביטולינה, התקשתה לפני שעברה לסיבוב השלישי בשלוש מערכות לאחר ניצחון 6:4, 2:6, 1:6 על קתרינה סיניאקובה מצ'כיה (49).

יאנה אוסטפנקו (7), שזכתה ברולאן גארוס, נאלצה גם היא לשחק שלוש מערכות לפני שניצחה את יינג-יינג דואן הסינית (90) 6:3, 3:6, 4:6. יוליה גרגס מגרמניה (12) הופתעה על ידי אליזה קורנה (38) 6:4, 6:3. גם אנסטסיה פבליצ'נקובה (15) הפסידה לקתרינה בונדרנקו, המדורגת 92, 2:6, 3:6.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר