"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אישום: רצח את אשתו כי חשד שבוגדת בו

תושב פתח תקווה נאשם כי במהלך ויכוח שפרץ עם אשתו, הוא שלף סכין ודקר אותה שש פעמים • בנם, ששהה באותו זמן בדירה, ניסה להציל את אמו ונחתך בידיו

,עודכן
זירת הרצח בפתח תקווה // זירת הרצח בפתח תקווה

פרקליטות מחוז מרכז הגישה היום (חמישי) לבית המשפט המחוזי מרכז כתב אישום נגדתושב פתח תקווה שרצח את אשתו.כתב האישום הוגש גם בגין חבלה חמורה בנסיבות מחמירות.

על פי כתב האישום, במהלך החודשים האחרונים התעורר בנאשם חשד כי בת זוגו בוגדת בו. כל ניסיונותיה לשכנעו כי אין ממש בחשד, עלו בתוהו. על רקע זה, בין השניים התגלעו עימותים וויכוחים.

ב-23 בדצמבר האחרון, בעת שהיו בני הזוג בדירתם בפתח תקווה, פרץ ביניהם ויכוח. הריב התלהט והגבר נטל סכין. האישה התקשרה למוקד המשטרתי על מנת להזעיק עזרה, ובעודה משוחחת עם המוקדנית, דקר אותה בעלה בגופה שש פעמים. מיד לאחר מכן הוא דקר את עצמו בבטנו. האישה ניסתה לחטוף את הסכין מידיו, אך הוא אחז בסכין בחוזקה ולא אפשר לה לעשות זאת.

עוד נאמר כי בעת האירוע, אחד מילדיהם של השניים ישן בחדרו והתעורר למשמע זעקותיה של אמו. הבן ניסה לקחת את הסכין מאביו ותפס את הסכין בלהבו, מה שגרם לו להיחתך בכפות ידיו.

כתוצאה מהמאבק הממושך, נפלו שני בני הזוג אל הרצפה, והסכין נשמטה מידיו של הנאשם. הבן הורה לאמו לברוח מהמקום, אך זו התמוטטה בחצר הבניין ובהמשך נקבע מותה. בהמשך אושפזו הנאשם ובנו בבית החולים.

בכתב האישום נטען כי המניע לרצח הוא חשדו של הנאשם שלפיו רעייתו בוגדת בו. הפרקליטות ביקשה להורות על מעצרו של הנאשם עד תום ההליכים נגדו, ובית המשפט אסר לפרסם כל פרט שיביא לזיהוי המעורבים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר