"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כתובת נאצה על פסלו של רבין: "תודה, שישה מליון"

המשטרה עצרה אדם, ככל הנראה תחת השפעת אלכוהול, בחשד שריסס וצייר צלב קרס על פסלו של רה"מ המנוח בתל אביב

,עודכן
צילום: דוברות המשטרה // הכתובות על הפסל

כתובות נאצה וצלב קרס נכתבו היום (שלישי) על פסלו של ראש הממשלה לשעבר יצחק רבין סמוך לכיכר הקרויה על שמו ברחוב אבן גבירול בתל אביב. על הפסל נכתב צלב קרס והכיתוב 'תודה, שישה מיליון'.

הפסל שעליו רוססו כתובות הנאצה // צילום: דוברות המשטרה

במקביל, התקבל במשטרה דיווח נוסף על גבר חשוד סמוך לאזור, שאוחז בחפץ הנראה כסכין בידו ושרוי תחת השפעת אלכוהול. החשוד, בן 43, נעצר ובכליו נמצאו שני סכינים ושני טושים איתם ככל הנראה השתמש על מנת להשחית את פסלו של ראש הממשלה המנוח.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר