"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מיטרבסקי חתם בהפועל חיפה

הבלם/קשר המקדוני מצטרף לסגל של ניר קלינגר ויוכל להכלל בסגל כבר הערב מול בית"ר י-ם • יכול לשחק גם כבלם וגם כקשר אחורי • לאחר שהבינו כי יהיה קשה לצרף את אור אינברום נוצר קשר עם החלוץ דור ז'אן

,עודכן
יואב כץ. פתח את הארנק בחלון ההעברות // יואב כץ. פתח את הארנק בחלון ההעברות

ערב משחקה מול בית"ר ירושלים (20:30, ספורט 1), הפועל חיפה החתימה היום (שני) רכש ראשון בחלון ההעברות של ינואר. הבלם/קשר המקדוני ריקי מיטרבסקי חתם בקבוצה עד תום העונה עם אופציה לעונה נוספת.

הבוקר הגיע השחרור הבינלאומי של מיטרבסקי מקבוצתו הקרואטית והוא יוכל לעמוד לרשותו של המאמן ניר קלינגר כבר הערב. השחקן בן ה-26 מגיע לאדומים מהכרמל אחרי ששיחק באיסטרה פולה מהליגה הראשונה בקרואטיה. העובדה כי הוא יכול לשחק גם כבלם אך לתפקד בנוסף כקשר אחורי היתה אחד השיקולים של קלינגר בהחתמתו.

כעת מחפשים בחיפה קשר נוסף וייתכן שיוחתם גם חלוץ שיעבה את חוליית ההתקפה. בחיפה מבינים לאחרונה כי יהיה קשה להביא את הקשר אור אינברום מאחר ומופעל עליו לחץ כבד לחזור למועדון נעוריו מ.ס אשדוד. בנוסף, קלינגר נמצא בקשר עם חלוץ בית"ר ת"א/רמלה דור ז'אן ומקווה להגיע עימו לסיכום בימים הקרובים.

הבעלים יואב כץ אמור לנחות בשעות הקרובות בישראל ולהספיק להגיע למשחק הערב בסמי עופר. בימים הקרובים יידרש כץ לסוגיית החתמת השחקנים הקיימים על חוזים חדשים שכן כרגע כל שחקני הסגל, למעט עדן בן בסט, ארנסטס שטקוס ומקסים פלקושצ'נקו נחשבים לשחקנים חופשיים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר