"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אן.בי.אי: קרי להט, קליבלנד התקשתה

רכז האלופה סיפק 45 נק' ב-30 בניצחון 105:121 אצל הקליפרס; 8 נק' לכספי • הקאבס ניצחון בקושי, 127:131 באורלנדו • בוסטון עם ניצחון שישי רצוף, 85:87 על ברוקלין

,עודכן
צילום: אי.פי // קרי. 45 נק' ב-30 דק'

שמונה משחקים נערכו הלילה ולפנות בוקר, ביום משחקים שהחל בניצחון מוקדם של גולדן סטייט על הקליפרס, ונמשך עם ניצחון שישי רצוף של בוסטון וההסתבכות של קליבלנד באורלנדו.

ל.א קליפרס (21:17) – גולדן סטייט (8:32) 121:105

המשחק המוקדם שפתח את הלילה היה כולו בסימן סטף קרי. עדיין ללא קווין דוראנט הפצוע, הכוכב של האלופה קיבל עליו אחריות וסיפק תפוקה אדירה של 45 נק' ב-30 דקות בלבד. קרי סיים ב-50 אחוזים מחוץ לקשת (8 מ-16) והוסיף גם שלושה אסיסטים ושישה כדורים חוזרים. לקליפרס לא באמת היה סיכוי מול ערב כזה של סטף, ומי שבכל זאת בלט בשורות הקבוצה מעיר המלאכים הוא לו וויליאמס שסיים עם 23 נק'.

ומה לגבי עומרי כספי? הפורוורד הישראלי רשם ערב בינוני למדי עם 8 נק' ב-16 דק' שבהן הוסיף גם 3 ריב' ואסיסט בודד, אך מה שבעיקר הכתים את הופעתו הוא הנתון הבא: מינוס 13 בדקות שלו על המגרש, יותר מכל אחד אחר בקבוצתו.

ברוקלין (24:15) - בוסטון (10:33) 87:85

ג'ייסון טייטום, אמנם רק בן 19, אך לפנות בוקר הוא הוכיח ולא בפעם הראשונה העונה, שאפשר לסמוך עליו ברגעי ההכרעה. הפרוורד הצעיר קלע שני סלים מאוד חשובים במאני טיים – דאנק אדיר ושלשה – בדרך לניצחון שישי ברציפות. מלבד טייטום שסיים עם 14, קיירי איירווינג סיפק 21 נק'.

אורלנדו (28:12) - קליבלנד (13:26) 131:127

הקאבס התקשו בעיקר ברבע האחרון שבו איבדו יתרון של 20 נק', אך למזלם היה להם את לברון ג'יימס בעוד ערב יוצא מן הכלל עם 33 נק', 10 ריב', 9 אס' ו-6 חטיפות, את קווין לאב שנמצא גם הוא בכושר מצוין עם 27 נק' (6 שלשות). אם כל זה לא מספיק גם אייזיאה תומאס נכנס לעניינים וקלע 19 נק' ב-21 דק' בלבד אחרי שפתח בחמישייה. את כל זה המג'יק לא היו יכולים לעצור, ואארון גורדון יאלץ להסתפק במחמאות בלבד עם 30 נק' ו-8 ריב'.

יתר התוצאות:דטרויט (17:21) - יוסטון (11:27) 101:108, אינדיאנה (19:20) - שיקגו (26:14) 86:125, וושינגטון (17:23) - מילווקי (17:21) 110:103, מינסוטה (16:25) - ניו אורלינס (19:19) 98:116 ,סקרמנטו (25:13) - דנבר (18:21) 98:106.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר