"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טראמפ מאשים: אובמה העביר בטיפשות כסף לטרור

הנשיא טראמפ התייחס להפגנות באיראן ועודד את המוחים • "הם סוף סוף פועלים נגד הברוטליות והשחיתות של המשטר", צייץ בטוויטר

,עודכן
"אובמה העביר כסף לטרור" // צילום: אי פי איי

נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ יוצא בחריפות נגד הממשל האיראני ונגד קודמו בתפקיד ברק אובמה. בציוץ חריף בטוויטרהתייחס טראמפ להפגנות ההמוניות באיראןוחיזק את האזרחים.

"האזרחים האיראנים סוף סוף פועליםנגד הברוטליות והשחיתות של הממשל במדינה. כל הכסף שהנשיא אובמה הביא בטפשות להם עבר לטרור ולכיסים שלהם. לאזרחים יש מעט כסף, אינפלציה גבוהה ושום זכויות אדם. ארצות הברית עוקבת", כתב טראמפ בטוויטר.

צילום: רויטרס

לא מדובר בפעם הראשונה שבה מתייחס טראמפ למחאות. "איראן נכשלה בכל רמה, למרות העסקה הנוראה שנעשתה על ידי ממשל אובמה. האזרחים הנהדרים של איראן הודחקו במשך שנים רבות. הם רעבים לאוכל וחירות, יחד עם זכויות האדם. העושר של איראן נבזז. הגיע הזמן לשינוי".

מנהיגה הרוחני של איראן, עלי חמינאי התייחס היום (שלישי) לראשונה לאירועים ותלה את האשמה בגורמים מבחוץ. "בימים האחרונים האויבים של מדינתנו משתמשים בכלים שונים הכוללים כסף, נשק, פוליטיקה וסוכני מודיעין על מנת לעורר מהומה במדינה" פרסם באתרו הרשמי והמשיך, "כשיגיע הזמן הנכון, אגיד גם איזו מדינה אחראית לאירועים האחרונים".

צילום: רויטרס

צילום: רויטרס

המחאות באיראן ממשיכות זה היום החמישי ברציפות. המפגינים זועמים על מצב הכלכלה במדינה וקוראים "מוות לדיקטטור". בלילהנהרגו תשעה בני אדם, שמצטרפים ל-13 נוספים שנהרגו בימים האחרונים. מאות בני אדם נעצרו על ידי ממשל האייתולות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר