"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ניו ג'רזי: נער רצח את הוריו ואחותו

טרגדיה בערב השנה החדשה: אחיו וסבתו של הרוצח, שהיו גם הם בבית בזמן הירי, הצליחו להימלט • בנוסף נרצחה גם חברה של המשפחה

,עודכן
טבח בניו ג'רזי // צילום: AFP // טבח בניו ג'רזי // צילום: AFP

חגיגת השנה החדשה הפכה למרחץ דמים. נער בן 16 מניו ג'רזי, רצח את הוריו, אחותו וחברת המשפחהבערב השנה האזרחית החדשה. אחיו וסבתו שהיו גם הם בבית בזמן האירוע הצליחו להימלט ממנו.

התובע במחוז מונמאות' אמר כי הנער ירה למוות בבני משפחתו ולאחר מכן נעצר. "אנו בטוחים כי מדובר באירוע מקומי מבודד לחלוטין", אמר התובע, "זה אירוע טרגי נורא".

שמו של הנער הרוצח לא פורסם, אבל משרד התובע של מחוז מונמאות' מסר כי שמם של הנרצחים - סטיבן קולוגי, בן 44; לינדה קולוגי, בת 42; בריטני קולוגי, בת ה-18; ומרי שולץ בת ה-70, חברה של המשפחה.

אחיו וסבתו של החשוד לכאורה היו גם הם בבית בזמן הירי, אך הצליחו להימלט ללא פגע. הנער השתמש ברובה חצי אוטומטי ובאקדח שהיה בבעלות של אחד מבני המשפחה. לדברי התובע, הנער צפוי להיות מואשם כבגיר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר