"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

משפחה לא בוחרים: האחות החורגת של מייגן נגד הארי

טלנובלה בע"מ: הנסיך ביקר במרומז את משפחתה של ארוסתו הטרייה והאחות לא נשארה חייבת: "זה לא נכון"

,עודכן
מייגן מרקל, צילום: EPA

נותרה עוד כמעט חצי שנה עד החתונה המלכותית ביןהנסיך הארילבחירת ליבו, השחקנית האמריקניתמייגן מרקל, אך כיאה למשפחת המלוכה הבריטית - הדרמה כבר בשיאה. סמנת'ה גרנט, אחותה למחצה של הנסיכה לעתיד, יצאה במתקפה נגד הנסיך הארי לאחר שזה השמיע ביקורת מרומזת על המשפחה של מרקל.

לא מכבר העניק הארי ראיון לרדיו של ה-‭BBC‬ וסיפר על חוויית חג המולד עם ארוסתו. "יש תמיד את החלק המשפחתי של חג המולד, ואני חושב שהיה לנו מדהים יחד", אמר הארי, "נדמה לי שזו המשפחה שמעולם לא היתה לה".

את ההערה הזו גרנט, שחולקת אב עם מרקל, מאוד לא אהבה, והיא כמובן לא נשארה חייבת. "למעשה יש לה (למייגן) משפחה גדולה שתמיד היתה שם בשבילה", הטיחה שלשום גרנט בחשבון הטוויטר שלה, "הבית שלנו היה מאוד נורמלי וכאשר אבא ודוריה (אמה של מייגן; י"ה) התגרשו, כולנו וידאנו שזה יהיה כאילו למייגן יש שני בתים. אף אחד לא התנכר לה, היא פשוט היתה עסוקה מדי". גרנט, שכבר כותבת ספר, לא פספסה את ההזדמנות לקדם את ספרה ועודדה את עוקביה בטוויטר לקרוא אותו "כדי לקבל עובדות וצילומים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר