"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

על הסרטים ועל הנפלאות

החדש ב"מלחמת הכוכבים", אודיסיאה מצוירת בכיכובו של שור עם לב זהב וגמדי גינה אמיצים • גם השנה יש לילדים מה לראות בקולנוע בחנוכה

,עודכן
"פרדיננד"

מגוון של סרטי ילדים נוחת על המסכים לכבוד חופשת החנוכה, והגדול והאטרקטיבי מכולם הוא "אחרוני הג'דיי", הפרק החדש והמצופה בסדרת "מלחמת הכוכבים", שיעלה לאקרנים בסוף השבוע הקרוב.

הסרט, שמגיע אלינו שנתיים לאחר "הכוח מתעורר", ממשיך לגולל את הרפתקאותיהם של ריי (דייזי רידלי) ופין (ג'ון בוייגה), בעודם נאבקים לבלום את כוחות "המסדר הראשון", שמובלים בידי קיילו רן (אדם דרייבר) וחבריו המרושעים. אם לא די בכך, בתור בונוס, הפעם גם לוק סקייווקר (מארק האמיל), שהגיח לראשונה בשניות האחרונות של "הכוח מתעורר", צפוי לשחק תפקיד מרכזי בעלילה.

אם ילדיכם צעירים מכדי ליהנות מהמהומה הבין־גלקטית של "מלחמת הכוכבים", אולי תעדיפו לקחת אותם ל"פרדיננד" - סרט אנימציה חדש, שיוצא גם הוא בסוף השבוע הקרוב. במרכז הסרט, שהופק בידי אולפני בלו סקיי ("עידן הקרח"), ניצב שור עם לב זהב, שמופרד ממשפחתו ונשלח הרחק מביתו לאחר שהוא נחשד בטעות כחיה מסוכנת. בעזרת שלל טיפוסים משעשעים שייקרו בדרכו, יהיה עליו למצוא את הדרך חזרה.

משחקי גמדים"

עוד סרט אנימציה חדש הוא "משחקי גמדים", שמביא את סיפורה של ילדה ושמה קלואי, שנעזרת בחבורה של גמדי גינה כדי להציל את העולם מפני יצורים קטנים ומפלצתיים שנקראים "טרוגים".

אם בכל אלה אין די, הרי על המסכים עדיין אפשר למצוא את "קוקו", סרטם עטור השבחים של אולפני פיקסאר, שיצא לפני כמה שבועות (ושעוסק בילד מקסיקני שנקלע בטעות ל"עולם המתים"). גם פסטיבל אוטופיה לסרטי פנטזיה ומדע בדיוני, שנפתח מחר בסינמטק תל אביב, משיק השנה מסגרת מיוחדת לסרטי ילדים ונוער, שכוללת סרטים קלאסיים כגון "ענק הברזל", "נווט מכוכב אחר" ו"תקלה מופלאה". חג שמח!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר