"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אזעקות בדרום: כיפת ברזל יירטה רקטה בשמי אשקלון

לילה מתוח בעוטף עזה: אזעקות נשמעו בעיר אשקלון וביישובים במועצות האזוריות חוף אשקלון וחבל לכיש • מוקדם יותר תקף צה"ל עמדות חמאס בדרום רצועת עזה • בשעות הלילה, לאחר מטח הרקטות, דיווחו הפלשתינים על תקיפות נוספות של צה"ל ברצועה

,עודכן
יירוט מעל אשקלון // צילום: אנצ'ו ג'וש ג'יני

נמשכת המתיחות בדרום: אזעקת צבע אדום נשמע הערב (שני) בעיר אשקלון ובמספר יישובים במועצה האזורית חוף אשקלון. על פי דיווח של תושבים באזור, נשמעו מספר קולות נפץ.

צילום: יואב ממן

צה"ל מאשר כי מערכת כיפת ברזל יירטה רקטה אחת שנורתה מעזה לעבר שטח ישראל.

הפלשתינים מדווחים כי תותחים של צה"ל ירו מספר פגזים לעבר רצועת עזה בתגובה למטח הרקטות.

מוקדם יותר צה"ל תקף בדרום רצועת עזה, מזרחית לחאן יונס, עמדות השייכות לחמאס באמצעות ירי מטנקים ומטוסים. זאת בתגובה לירי תלול מסלול שבוצע לעבר שטח המועצה האזורית אשכול שבעוטף עזה.

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

בימים האחרונים, מאז הצהרתו של הנשיא טראמפ בנושא ירושלים,התחדשו שיגורי הרקטותמהרצועה לעבר שטח ישראל. בצה"ל הבהירו כי הם רואים בחמאס את הגורם האחראי לכל ירי - גם במקרים שבהם פעילי ארגונים אחרים הם שמבצעים את השיגורים בפועל.

במערכת הביטחון מעריכים לחמאס אין עניין בסבב לחימה נוסף בעת הזו, ובימים האחרונים היו אף מספר מקרים שבהם פעל הארגון לרסן ירי של ארגונים אחרים לעבר ישראל. אף על פי כן, בצה"ל מדגישים כי ישראל תגיב בחריפות לכל ירי ולא תאפשר את חידוש שגרת הרקטות בדרום.

בחמאס מזהירים: ״המשך התקיפות יוביל להסלמה. לא נשב בחיבוק ידיים ונגיב בזמן ובמקום שאנחנו נקבע״.

אתמול פורסם כי צה"לחשף וניטרל מנהרה התקפיתשחדרה כמה מאות מטרים לשטי ישראל ממרחב חאן יונס, ברצועת עזה. המנהרה נחפרה על ידי ארגון חמאס, וחצתה את שטח הגדר לפני מספר חודשים.בשבועות האחרונים היא אותרה על ידי צה"ל הודות לאמצעים טכנולוגיים מתקדמים, בשילוב עם מודיעין ויכולת מבצעית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר