"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תמרור צהוב: ברצלונה תגיע לוויאריאל

אחרי שתי תוצאות תיקו רצופות בליגה, בארסה תעמוד בפני מבחן חשוב הערב (21:45) • הקטלאנים רוצים לנצח ולשמור על הפרש 8 הנקודות מריאל מדריד • ואלוורדה ענה לרונאלדו: "בשבילי מסי הוא הראשון"

,עודכן
צילום: אי.אף.פי // מסי. הגיע הזמן לנצח גם בליגה

אחרי שתי תוצאות תיקו רצופות בליגה, ברצלונה מגיעה הערב (21:45, ערוץ ONE) לוויאריאל בלי בלמה הטוב ביותר, סמואל אומטיטי, וגם ללא חבייר מסצ'ראנו הפצוע, שכנראה יעזוב בינואר לליגה הסינית.

בלעדיהם המהירות של חלוצי הצוללת הצהובה, כמו סדריק בקאמבו, נראית מפחידה יותר עבור בארסה, שאתמול ראתה כיצד ריאל מדריד מאותתת על השאיפות שלה לחזור לקרבות בצמרת. המטרה של המוליכה הקטלאנית ברורה: להגיע לקלאסיקו בעוד שבועיים עם שמונה נקודות הפרש, כך שאפילו אם יפסידו בסנטיאגו ברנבאו, הם יפתחו את שנת 2018 עם רשת ביטחון.

המשחק הערב יהיה מיוחד מאוד עבור ארנסטו ואלוורדה, שחוזר למקום שאולי הפך לכתם היחיד בקריירה המוצלחת שלו. ואלוורדה היה המאמן של ויאריאל רק חצי שנה, בעונת 2009/10, עד שאחרי הפסד בבית במחזור ה־20 לאוסאסונה, הנשיא פרננדו רויג איבד את הסבלנות ופיטר אותו.

המאמן הבאסקי החמיא לוויאריאל של השנה, ולא העניק חשיבות רבה לעובדה שקרלוס באקה לא ישחק. בזמן שהוא דיבר אתמול, ריאל כבר הובילה 0:5 במחצית, מה שנתן לו הזדמנות לומר שמול הקבוצה של זידאן הנקודות פחות חשובות כעת: "מדריד היא יריבה קשה מאוד בכל צורה ובכל רגע".

כשנשאל על דברי רונאלדו, שכאמור טען שהוא הטוב בהיסטוריה, אמר ואלוורדה ש"כל אחד מחזיק בדעתו. בשבילי הטובים ביותר נמצאים כאן, ומסי הראשון".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר