"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בתוך 48 שעות: אלאך יחליט בנוגע למאמן

המנהל המקצועי של מכבי חיפה בודק מספר מועמדים בהולנד, אך קיימת אפשרות כי רוב מאס שהגיע על תקן עוזר, יקודם לעמדת המאמן הראשי • מקורב ללוזון: "היו לו קשה להסתכל ליענקל'ה בעיניים" • גורם במועדון: "גיא קיבל את כל התנאים להצליח, אבל זה לא קרה"

,עודכן
צילום: יוסי שקל // הבעות פנים מוכרות במכבי חיפה

המנהל המקצועי של מכבי חיפה מו אלאך יקבל החלטה תוך 48 שעות בנוגע לזהות מחליפו של גיא לוזון בעמדת המאמן.

לוזון פוטר אמש אחרי עוד תצוגת נפל של הירוקים ותיקו ביתי 1:1 מול הפועל אשקלון. כרגע הנטייה היא למנות מאמן זר ואלאך בודק מספר מועמדים בהולנד עימם הוא מצוי בקשר טוב מתקופתו בוויטסה.

אפשרות נוספת היא למנות את רוב מאס ההולנדי, שהגיע על תקן של עוזר מאמן אבל זה עשוי להשתנות בגלל הנסיבות. עם זאת, ספק אם מאס עצמו מעוניין בתפקיד המאמן בסיטואציה שנוצרה במועדון.

בכל הקשור ללוזון עצמו, הוא קיבל את ההחלטה בלב כבד. "היה לו קשה להסתכל ליענקל'ה שחר בעיניים", סיפר מקורב למאמן שהוסיף: "היה לו ברור שאחרי עוד משחק ללא ניצחון ועוד בבית אין מנוס מלקחת אחריות. הפרידה היתה הדדית כי גם לשחר היה ברור שגיא יקבל אחריות".

מנגד, בכרמל עשו הכל על מנת לא לבצע זעזוע על הקווים. "גיא קיבל גב שהרבה מאמנים לפניו לא קיבלו" אמרו במועדון והוסיפו: "הוא קיבל את הסגל שרצה, את הזמן הדרוש ואת כל התנאים להצליח אבל זה לא קרה".

בכל מקרה, המאמן הבא לא יבצע מהפכות בחלון ההעברות שייפתח בעוד כשלושה שבועות. החלוץ היווני קלאוס שלא נכלל אמש בסגל עשוי למצוא קבוצה אחרת שתקלוט אותו בינואר כאשר הבעיה היא חוזהו הגבוה המוערך בכחצי מיליון יורו. מעבר לכך, ישוחררו עוד שחקן אחד או שניים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר